annemarie
Fanka BB :)
Iga,bo ty w urojonej od czytania forum,ma moc.....Ale ty jesteś w ciąży a ja nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iga,bo ty w urojonej od czytania forum,ma moc.....Ale ty jesteś w ciąży a ja nie
:*Co tu sie dzisiaj dzieje????? Co za wspaniałe wieści tego 5.05 :-))))
Westi z całego serducha gratuluje! Szczerze to nie wiem czemu mi sie ubzdurało, że ty masz betę w czwartek i jeszcze rano sprawdzałam kalendarz a tam, że w piątek. Ale jakoś podświadomie czułam ten czwartek :-) No wiec kochana co ci chce powiedzieć to to, że przyjęłaś na klatę i mamy świadków, że bez marudzenia przyjmiesz kopniaki w żebra i w pęcherz. Wiec szykuj sie, bo za jakies 5 miesięcy nam tu napiszesz, że oberwałaś od maluszka z całych sił i że jesteś szczęśliwa :-) a póki odpoczywaj i niczym sie nie martw - tak tu zawsze wszystkim piszesz, wiec teraz sie sama tego trzymaj!! Pesymizm zamieniamy na full optymizm, mam nadzieje że ta lampa wybiła ci z głowy wszystkie czarne myśli!!
Pisanka, martka gratuluje serduszek. Ale bedzie wysyp pod koniec roku, normalnie baby boom!!
Iga,bo ty w urojonej od czytania forum,ma moc.....
Ej no co Ty królu złoty .Ewelin dziś 20dc wiec za tydzień @ powinna być. Ostatnio zastanawiam się czy to ma sens czy damy radę jak się znów nie uda. Zarodki były teraz jakości C i D, żaden nie zamrożony. Boję się że teraz nic się nie zapłodni;/
Mnie dopadł kryzys cały czas was czytam kibicuje i trzymam kciuki ciesze się razem z wami i smuce tez a dzisiaj mam taki dzień ze tylko bym ryczała jeszcze mam przymusowy urlop i od tej nieszczęsne bety jestem w domu i jako tako leciało ale dzisiaj jestem mega z dołowi na czy mi się kiedyś w końcu uda
Myślę, że więcej. Od stycznia to będzie 4 miesiącO ku**wa to ja juz wiem dlaczego mam taki brzuch... Ciazowo-urojony brzuszek. Mysle że to jakiś 3 miesiąc