reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co tu sie dzisiaj dzieje????? Co za wspaniałe wieści tego 5.05 :-))))

Westi z całego serducha gratuluje! Szczerze to nie wiem czemu mi sie ubzdurało, że ty masz betę w czwartek i jeszcze rano sprawdzałam kalendarz a tam, że w piątek. Ale jakoś podświadomie czułam ten czwartek :-) No wiec kochana co ci chce powiedzieć to to, że przyjęłaś na klatę i mamy świadków, że bez marudzenia przyjmiesz kopniaki w żebra i w pęcherz. Wiec szykuj sie, bo za jakies 5 miesięcy nam tu napiszesz, że oberwałaś od maluszka z całych sił i że jesteś szczęśliwa :-) a póki co odpoczywaj i niczym sie nie martw - tak tu zawsze wszystkim piszesz, wiec teraz sie sama tego trzymaj!! Pesymizm zamieniamy na full optymizm, mam nadzieje że ta lampa wybiła ci z głowy wszystkie czarne myśli!!

Pisanka, martka gratuluje serduszek. Ale bedzie wysyp pod koniec roku, normalnie baby boom!!

Falka pięknie Beta przyrosła

Co tu sie dzisiaj dzieje????? Co za wspaniałe wieści tego 5.05 :-))))

Westi z całego serducha gratuluje! Szczerze to nie wiem czemu mi sie ubzdurało, że ty masz betę w czwartek i jeszcze rano sprawdzałam kalendarz a tam, że w piątek. Ale jakoś podświadomie czułam ten czwartek :-) No wiec kochana co ci chce powiedzieć to to, że przyjęłaś na klatę i mamy świadków, że bez marudzenia przyjmiesz kopniaki w żebra i w pęcherz. Wiec szykuj sie, bo za jakies 5 miesięcy nam tu napiszesz, że oberwałaś od maluszka z całych sił i że jesteś szczęśliwa :-) a póki odpoczywaj i niczym sie nie martw - tak tu zawsze wszystkim piszesz, wiec teraz sie sama tego trzymaj!! Pesymizm zamieniamy na full optymizm, mam nadzieje że ta lampa wybiła ci z głowy wszystkie czarne myśli!!

Pisanka, martka gratuluje serduszek. Ale bedzie wysyp pod koniec roku, normalnie baby boom!!
:*

Mnie dopadł kryzys cały czas was czytam kibicuje i trzymam kciuki ciesze się razem z wami i smuce tez a dzisiaj mam taki dzień ze tylko bym ryczała jeszcze mam przymusowy urlop i od tej nieszczęsne bety jestem w domu i jako tako leciało ale dzisiaj jestem mega z dołowi na czy mi się kiedyś w końcu uda :hmm:

Ewelin dziś 20dc wiec za tydzień @ powinna być. Ostatnio zastanawiam się czy to ma sens czy damy radę jak się znów nie uda. Zarodki były teraz jakości C i D, żaden nie zamrożony. Boję się że teraz nic się nie zapłodni;/
Ej no co Ty królu złoty .
Schowaj stracha do kieszeni i spróbuj wyolbrzymic szczęście a nie problem .
Zobaczysz jak będziesz szczęśliwa

Mnie dopadł kryzys cały czas was czytam kibicuje i trzymam kciuki ciesze się razem z wami i smuce tez a dzisiaj mam taki dzień ze tylko bym ryczała jeszcze mam przymusowy urlop i od tej nieszczęsne bety jestem w domu i jako tako leciało ale dzisiaj jestem mega z dołowi na czy mi się kiedyś w końcu uda :hmm:

Rybka wierze ze kazdej z nas w końcu się uda jesli tylko się nie poddamy. Tobie tez kochana:*

reklama
CRAFT1.png
:-p

Załączniki

• CRAFT1.png
    CRAFT1.png
    360,5 KB · Wyświetleń: 324
Do góry