pisanka89
Fanka BB :)
super gratulacje !!!No więc... Kropek ma 8 mm i słyszeliśmy bijące serduszko. Cos niesamowitego trzęsę się cała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super gratulacje !!!No więc... Kropek ma 8 mm i słyszeliśmy bijące serduszko. Cos niesamowitego trzęsę się cała
Ani mi sie waż!!! Teraz tym bardziej Ci nie wolnoTak. Jak na zawał nie zejde
Agatek jak sie czujesz?
Ok dzięki, Lecę przecież na sztucznym cyklu, może dlatego... Biorę 3x2 luteine, 3x1 duphaston i 3x1 estrofem. Kontrolowalas prg?niski, ale ja bym się nie przejmowała. może taki urok Twój jak mój choć w tej ciazy nie mierzyłam
łykasz progesteron? jaki masz?
Iga, mnie od paru dni ciągnie do wszystkiego
Super,wlasnie nadrobilam ostatnie 15 stron,dokopalam sie do ladowarki,stwierdzilam,ze to bedzie prostrze niz nadrobienie 500 postow wieczorem za godz bede juz w aucie,jak moj M.nie zapomni mnie odebrac.(mozg naukowca funkcjonuje troche inaczej,nie przyziemnie);-) ;-) ;-)Ann jak podróż??