reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ann no to przyjemnej podróży :)
Truskawka do crio możesz podchodzić beż żadnej przerwy.
Natula kciuki :)

I ja mam uro w maju. Pamiętam jak robiłam badania przed III crio..i moja ulubiona piguła powiedziała "no to teraz musi się udać. Będzie Pani miała piekny prezent na urodziny"
ehe..

miałam dziś badania z krwi, i sama nie wiem.. estradiol 28, progesteron 0.88. Czy przy takich wartosciach jest szansa na to ze cykl sie sam "skonczy"? Oczywiscie z lekarzem konktatu nie ma, najblizsze wolne terminy... za tydzien.

Gratulacjeeee!!!!
Jeju gdzie Ty te bety robisz :eek: Najpierw 3 maja, teraz po g.9 masz już wynik nieźle :cool2:

Agatek super, że z maluchem wszystko OK! Wiem, że łatwo mówić...ale WYLUZUJ troszkę. Jesteś chodzącym kłębkiem nerwów. Meliskę pijesz?

Westi o nie kochana. Pesymistka to moje II imię. Nie oddam ;)
Jak się czujesz? Boli coś? Jutro beta?
Opcja ze słupem - dobra :D Uśmiałam się :-p Guza nie masz?

Ann :))) ile tym pociagiem jedziesz? Rozsiądź się tam wygodnie żeby kropków nie wytelepało :)

Na 99 % decyduję się na Novum. Ugadam się jeszcze dokładnie co do wizyty.
Pytanko. Bo nie wiem kiedy ta @ przylezie a od niej wszystko zależne... Ile czekałyście po stymulacji, po której nie było transferu od razu? Monia jak u Ciebie było?

Najki gratuluje decyzji. Mam nadzieje ze ta klinika przyniesie ci szczescie:) Do kogo sie zapisalas? Polecam dr. Zygler.

Gratulacjeeee!!!!
Jeju gdzie Ty te bety robisz :eek: Najpierw 3 maja, teraz po g.9 masz już wynik nieźle :cool2:

Agatek super, że z maluchem wszystko OK! Wiem, że łatwo mówić...ale WYLUZUJ troszkę. Jesteś chodzącym kłębkiem nerwów. Meliskę pijesz?

Westi o nie kochana. Pesymistka to moje II imię. Nie oddam ;)
Jak się czujesz? Boli coś? Jutro beta?
Opcja ze słupem - dobra :D Uśmiałam się :-p Guza nie masz?

Ann :))) ile tym pociagiem jedziesz? Rozsiądź się tam wygodnie żeby kropków nie wytelepało :)

Na 99 % decyduję się na Novum. Ugadam się jeszcze dokładnie co do wizyty.
Pytanko. Bo nie wiem kiedy ta @ przylezie a od niej wszystko zależne... Ile czekałyście po stymulacji, po której nie było transferu od razu? Monia jak u Ciebie było?

Falka, super, gratulacje ! :)

Oni mi w Krakowie kazali brać leki przez tydzień jakoś 22 d.c. dostałam krawienia, bardzo szybko. Tyle, że to długi protokół i inny lek brałam ten żelowy crinone. W invikcie nie pamiętam jak to było ;/ bo też nie było transferu. Ale teraz było bardzo szybko, aż się bałam czy czasem doktorek się nie pomylił.

Agatek, super i już spokojnie :)

Ann, szczęśliwej podróży:*** !

westi, no właśnie kiedy nam się pochwalisz?:)

Ja uwielbiam maj... wczoraj miałam imieniny...ale zbytnio nie obchodzę.. czuję się wtedy staro :D wolę urodziny :p
Ale dostałam prezenciki, więc milusio :)
A za 5 dni rocznica ślubu... jakby się udało ivf za 1 razem to bym miała termin właśnie w rocznicę jak liczyłam...:) Byłam pewna, że się uda... a tutaj już 4 zaraz... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Falka, super, gratulacje ! :)

Oni mi w Krakowie kazali brać leki przez tydzień jakoś 22 d.c. dostałam krawienia, bardzo szybko. Tyle, że to długi protokół i inny lek brałam ten żelowy crinone. W invikcie nie pamiętam jak to było ;/ bo też nie było transferu. Ale teraz było bardzo szybko, aż się bałam czy czasem doktorek się nie pomylił.

Agatek, super i już spokojnie :)

Ann, szczęśliwej podróży:*** !

westi, no właśnie kiedy nam się pochwalisz?:)

Ja uwielbiam maj... wczoraj miałam imieniny...ale zbytnio nie obchodzę.. czuję się wtedy staro :D wolę urodziny :p
Ale dostałam prezenciki, więc milusio :)
A za 5 dni rocznica ślubu... jakby się udało ivf za 1 razem to bym miała termin właśnie w rocznicę jak liczyłam...:) Byłam pewna, że się uda... a tutaj już 4 zaraz... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Teraz się uda! :)

reklama
Monika naprawdę Cie podziwiam, ja już po 1 nieudanym transferze wymiękam :) a nie myśleliście o adopcji zarodka?

Do góry