reklama
najki
Fanka BB :)
Ann no to przyjemnej podróży
Truskawka do crio możesz podchodzić beż żadnej przerwy.
Natula kciuki
I ja mam uro w maju. Pamiętam jak robiłam badania przed III crio..i moja ulubiona piguła powiedziała "no to teraz musi się udać. Będzie Pani miała piekny prezent na urodziny"
ehe..
Truskawka do crio możesz podchodzić beż żadnej przerwy.
Natula kciuki
I ja mam uro w maju. Pamiętam jak robiłam badania przed III crio..i moja ulubiona piguła powiedziała "no to teraz musi się udać. Będzie Pani miała piekny prezent na urodziny"
ehe..
butterfly1331
Moderator
To ja dla odmiany kocham maj. Mam urodziny w następny wtorek i wierzę,że w tym roku dostanę najlepszy prezent, jaki tylko mogłam sobie wymarzyć Właśnie się zakopuje w swojej kołderce :-)
iga2421
Gratulacjeeee!!!!
Jeju gdzie Ty te bety robisz Najpierw 3 maja, teraz po g.9 masz już wynik nieźle
Agatek super, że z maluchem wszystko OK! Wiem, że łatwo mówić...ale WYLUZUJ troszkę. Jesteś chodzącym kłębkiem nerwów. Meliskę pijesz?
Westi o nie kochana. Pesymistka to moje II imię. Nie oddam
Jak się czujesz? Boli coś? Jutro beta?
Opcja ze słupem - dobra Uśmiałam się Guza nie masz?
Ann )) ile tym pociagiem jedziesz? Rozsiądź się tam wygodnie żeby kropków nie wytelepało
Na 99 % decyduję się na Novum. Ugadam się jeszcze dokładnie co do wizyty.
Pytanko. Bo nie wiem kiedy ta @ przylezie a od niej wszystko zależne... Ile czekałyście po stymulacji, po której nie było transferu od razu? Monia jak u Ciebie było?
Najki gratuluje decyzji. Mam nadzieje ze ta klinika przyniesie ci szczescie Do kogo sie zapisalas? Polecam dr. Zygler.
Gratulacjeeee!!!!
Jeju gdzie Ty te bety robisz Najpierw 3 maja, teraz po g.9 masz już wynik nieźle
Agatek super, że z maluchem wszystko OK! Wiem, że łatwo mówić...ale WYLUZUJ troszkę. Jesteś chodzącym kłębkiem nerwów. Meliskę pijesz?
Westi o nie kochana. Pesymistka to moje II imię. Nie oddam
Jak się czujesz? Boli coś? Jutro beta?
Opcja ze słupem - dobra Uśmiałam się Guza nie masz?
Ann )) ile tym pociagiem jedziesz? Rozsiądź się tam wygodnie żeby kropków nie wytelepało
Na 99 % decyduję się na Novum. Ugadam się jeszcze dokładnie co do wizyty.
Pytanko. Bo nie wiem kiedy ta @ przylezie a od niej wszystko zależne... Ile czekałyście po stymulacji, po której nie było transferu od razu? Monia jak u Ciebie było?
Falka, super, gratulacje !
Oni mi w Krakowie kazali brać leki przez tydzień jakoś 22 d.c. dostałam krawienia, bardzo szybko. Tyle, że to długi protokół i inny lek brałam ten żelowy crinone. W invikcie nie pamiętam jak to było ;/ bo też nie było transferu. Ale teraz było bardzo szybko, aż się bałam czy czasem doktorek się nie pomylił.
Agatek, super i już spokojnie
Ann, szczęśliwej podróży:*** !
westi, no właśnie kiedy nam się pochwalisz?
Ja uwielbiam maj... wczoraj miałam imieniny...ale zbytnio nie obchodzę.. czuję się wtedy staro wolę urodziny
Ale dostałam prezenciki, więc milusio
A za 5 dni rocznica ślubu... jakby się udało ivf za 1 razem to bym miała termin właśnie w rocznicę jak liczyłam... Byłam pewna, że się uda... a tutaj już 4 zaraz... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
butterfly1331
Moderator
Teraz się uda!Falka, super, gratulacje !
Oni mi w Krakowie kazali brać leki przez tydzień jakoś 22 d.c. dostałam krawienia, bardzo szybko. Tyle, że to długi protokół i inny lek brałam ten żelowy crinone. W invikcie nie pamiętam jak to było ;/ bo też nie było transferu. Ale teraz było bardzo szybko, aż się bałam czy czasem doktorek się nie pomylił.
Agatek, super i już spokojnie
Ann, szczęśliwej podróży:*** !
westi, no właśnie kiedy nam się pochwalisz?
Ja uwielbiam maj... wczoraj miałam imieniny...ale zbytnio nie obchodzę.. czuję się wtedy staro wolę urodziny
Ale dostałam prezenciki, więc milusio
A za 5 dni rocznica ślubu... jakby się udało ivf za 1 razem to bym miała termin właśnie w rocznicę jak liczyłam... Byłam pewna, że się uda... a tutaj już 4 zaraz... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
najki
hym,dobre pytanie. nie zapytałamNajki gratuluje decyzji. Mam nadzieje ze ta klinika przyniesie ci szczescie Do kogo sie zapisalas? Polecam dr. Zygler.
Moniś pomyślności i w końcu - spełnienia marzeń ! <3 :*
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Monika naprawdę Cie podziwiam, ja już po 1 nieudanym transferze wymiękam a nie myśleliście o adopcji zarodka?
Podziel się: