reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ann no to przyjemnej podróży :)
Truskawka do crio możesz podchodzić beż żadnej przerwy.
Natula kciuki :)

I ja mam uro w maju. Pamiętam jak robiłam badania przed III crio..i moja ulubiona piguła powiedziała "no to teraz musi się udać. Będzie Pani miała piekny prezent na urodziny"
ehe..

miałam dziś badania z krwi, i sama nie wiem.. estradiol 28, progesteron 0.88. Czy przy takich wartosciach jest szansa na to ze cykl sie sam "skonczy"? Oczywiscie z lekarzem konktatu nie ma, najblizsze wolne terminy... za tydzien.

Gratulacjeeee!!!!
Jeju gdzie Ty te bety robisz :eek: Najpierw 3 maja, teraz po g.9 masz już wynik nieźle :cool2:

Agatek super, że z maluchem wszystko OK! Wiem, że łatwo mówić...ale WYLUZUJ troszkę. Jesteś chodzącym kłębkiem nerwów. Meliskę pijesz?

Westi o nie kochana. Pesymistka to moje II imię. Nie oddam ;)
Jak się czujesz? Boli coś? Jutro beta?
Opcja ze słupem - dobra :D Uśmiałam się :-p Guza nie masz?

Ann :))) ile tym pociagiem jedziesz? Rozsiądź się tam wygodnie żeby kropków nie wytelepało :)

Na 99 % decyduję się na Novum. Ugadam się jeszcze dokładnie co do wizyty.
Pytanko. Bo nie wiem kiedy ta @ przylezie a od niej wszystko zależne... Ile czekałyście po stymulacji, po której nie było transferu od razu? Monia jak u Ciebie było?

Najki gratuluje decyzji. Mam nadzieje ze ta klinika przyniesie ci szczescie:) Do kogo sie zapisalas? Polecam dr. Zygler.

Gratulacjeeee!!!!
Jeju gdzie Ty te bety robisz :eek: Najpierw 3 maja, teraz po g.9 masz już wynik nieźle :cool2:

Agatek super, że z maluchem wszystko OK! Wiem, że łatwo mówić...ale WYLUZUJ troszkę. Jesteś chodzącym kłębkiem nerwów. Meliskę pijesz?

Westi o nie kochana. Pesymistka to moje II imię. Nie oddam ;)
Jak się czujesz? Boli coś? Jutro beta?
Opcja ze słupem - dobra :D Uśmiałam się :-p Guza nie masz?

Ann :))) ile tym pociagiem jedziesz? Rozsiądź się tam wygodnie żeby kropków nie wytelepało :)

Na 99 % decyduję się na Novum. Ugadam się jeszcze dokładnie co do wizyty.
Pytanko. Bo nie wiem kiedy ta @ przylezie a od niej wszystko zależne... Ile czekałyście po stymulacji, po której nie było transferu od razu? Monia jak u Ciebie było?

Falka, super, gratulacje ! :)

Oni mi w Krakowie kazali brać leki przez tydzień jakoś 22 d.c. dostałam krawienia, bardzo szybko. Tyle, że to długi protokół i inny lek brałam ten żelowy crinone. W invikcie nie pamiętam jak to było ;/ bo też nie było transferu. Ale teraz było bardzo szybko, aż się bałam czy czasem doktorek się nie pomylił.

Agatek, super i już spokojnie :)

Ann, szczęśliwej podróży:*** !

westi, no właśnie kiedy nam się pochwalisz?:)

Ja uwielbiam maj... wczoraj miałam imieniny...ale zbytnio nie obchodzę.. czuję się wtedy staro :D wolę urodziny :p
Ale dostałam prezenciki, więc milusio :)
A za 5 dni rocznica ślubu... jakby się udało ivf za 1 razem to bym miała termin właśnie w rocznicę jak liczyłam...:) Byłam pewna, że się uda... a tutaj już 4 zaraz... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Falka, super, gratulacje ! :)

Oni mi w Krakowie kazali brać leki przez tydzień jakoś 22 d.c. dostałam krawienia, bardzo szybko. Tyle, że to długi protokół i inny lek brałam ten żelowy crinone. W invikcie nie pamiętam jak to było ;/ bo też nie było transferu. Ale teraz było bardzo szybko, aż się bałam czy czasem doktorek się nie pomylił.

Agatek, super i już spokojnie :)

Ann, szczęśliwej podróży:*** !

westi, no właśnie kiedy nam się pochwalisz?:)

Ja uwielbiam maj... wczoraj miałam imieniny...ale zbytnio nie obchodzę.. czuję się wtedy staro :D wolę urodziny :p
Ale dostałam prezenciki, więc milusio :)
A za 5 dni rocznica ślubu... jakby się udało ivf za 1 razem to bym miała termin właśnie w rocznicę jak liczyłam...:) Byłam pewna, że się uda... a tutaj już 4 zaraz... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Teraz się uda! :)

reklama
Monika naprawdę Cie podziwiam, ja już po 1 nieudanym transferze wymiękam :) a nie myśleliście o adopcji zarodka?

Do góry