reklama
annemarie
Fanka BB :)
To szczekam na pr.pisz jak cie natchnie.anne to na priv bo dużo pisać trzeba. W skrócie licze ze sytuacja sama się rozwiąże:-) ale to na priv

anika11
annemarie
Wiedza bardzo duzo,reszte,ktorej im nie powiedzialam doczytali w internecie.maja to tylko zostawic dla siebie i nie wiedza o dawczyni.nie wiadomo jak zycie dalej potoczy.o tym wiem tylko my dwoje.Anne a dzieciaki w domu wiedza ze staracie sie o rodzenstwo?
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Hej dziewczynki!
Kolejna wizyta za mną. Mój mały wielki człowiek mierzy 48mm (czyli jest wielkości pudełka od zapałek), serduszko grzecznie bije, szyjka macicy zamknięta, przydadtki wszystkie ok. Położna zmierzyla mi miednice i inne kości, obwód brzucha, ciśnienie i wagę. Odetchnęłam z ulgą. Mam schodzić z dawek leków, które przyjmuję w tenisa sposób, aby za miesiąc nie brać już nic. Zasugerował, żebym zdrowo się odzywiala, ze szczególną uwagą na zdrowe pieczywo bez chemii. Wszystkim forumowiczkom z całego serca życzę takich chwil. Nie ważne, że łamie mnie w krzyżu, że ciągle boli głowa i dokucza zagaga, ważne, że człowiek prawidłowo rozwija.
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje 48mm szczęścia!!!
Dokładnie tak jest- Ja tez nie narzekam jak mi cos dolega. Ja zniosę wszystko byle tylko maleństwo sie dobrze rozwijało. I mimo, że każdy mnie ostrzega, ze kopniaki bardzo bolą w III trymestrze to myśle ze i tak będę szczęśliwa jak dostanę w żebro czy żołądek. W końcu tyle lat na to czekałam.
pisanka89
Tak smaku narobilyscie że i ja odgrzewamŻeby nie było tez zjadłam pierogiA co
![]()
ewelin86
Ale pamiętaj, że Ty zaczęłaś tą dietęTak smaku narobilyscie że i ja odgrzewam![]()
reklama
annemarie
Poczekaj jak sie czkawki zaczna,u nas byly od 21 ~3 w nocy.o spaniu nie bylo mowy.:-)) :-)) :-)) :-))Gratuluje 48mm szczęścia!!!
Dokładnie tak jest- Ja tez nie narzekam jak mi cos dolega. Ja zniosę wszystko byle tylko maleństwo sie dobrze rozwijało. I mimo, że każdy mnie ostrzega, ze kopniaki bardzo bolą w III trymestrze to myśle ze i tak będę szczęśliwa jak dostanę w żebro czy żołądek. W końcu tyle lat na to czekałam.
Podziel się: