reklama
agatek28
Fanka BB :)
Dziewczynki mialam problemy internetowe, ale jestem i moja sytuacja wyglada nastepujaca:
Leze, nie krwawie (oprocz poranka, ale Wam pisalam), nic mnie nie boli ani brzuch ani krzyz...
Mam nadzieje, ze jak juz te krwawienia sie nie pojawia to lada moment bede lezec w domku, bo okropnie tesknie za synkiem :-( cos okropnego...
Dzisiaj tak sie za nim rozwylam, szloch taki, ze hej...
Dziewczyny no i martwie sie o dzidziusia, czy z nim wszystko dobrze? Czy zyje??
Leze, nie krwawie (oprocz poranka, ale Wam pisalam), nic mnie nie boli ani brzuch ani krzyz...
Mam nadzieje, ze jak juz te krwawienia sie nie pojawia to lada moment bede lezec w domku, bo okropnie tesknie za synkiem :-( cos okropnego...
kinia_1988
Zaciekawiona BB
[QUOTE="westaice, post: 13980282, member: 1638żeby ]Jakie wskazania do histeroskopii?
Ew przestań.
[/QUOTE]
W zasadzie zadne... Nic sie nie doszukala ale zaproponowala zeby wykluczyc wszystko...
Ew przestań.
W zasadzie zadne... Nic sie nie doszukala ale zaproponowala zeby wykluczyc wszystko...
annemarie
Dziewczynki mialam problemy internetowe, ale jestem i moja sytuacja wyglada nastepujaca:
Dziewczyny no i martwie sie o dzidziusia, czy z nim wszystko dobrze? Czy zyje??[/QUOTE
Agatek,to dobre wiesci,krwiak sie moze juz oczyscil i nareszcie bedzie spokoj.trzymam kciuki.z dzidzia jest na pewno ok .tylko spokojnie.teraz sie musisz o siebie martwic.
2
iga2421
No jasne że zyje! Dzidziuś da rade! Tylko mamusia musi się pozbierać i zrobić ze sobą porządek. Co to za myślenie! W listopadzie mam zamiar zastać ciocia malej Agatki
agatek28
Dziewczyny ja tutaj wariuje bez synka, oszaleje, pol dnia rycze i rycze i rycze, chociaz wiem, ze nie powinnam. Pierwszy raz rozstalismy sie na tak dlugo. Nie panuje nad soba. Zawsze bylam uczuciowa, mam tzw "lzy na wierzchu"No jasne że zyje! Dzidziuś da rade! Tylko mamusia musi się pozbierać i zrobić ze sobą porządek. Co to za myślenie! W listopadzie mam zamiar zastać ciocia malej Agatkiglowa do góry.
Koszmar!!!
iga2421
Dziewczyny ja tutaj wariuje bez synka, oszaleje, pol dnia rycze i rycze i rycze, chociaz wiem, ze nie powinnam. Pierwszy raz rozstalismy sie na tak dlugo. Nie panuje nad soba. Zawsze bylam uczuciowa, mam tzw "lzy na wierzchu"
Koszmar!!!
Oj bidulko. Mam nadzieje że niedługo wypuszcza cie do dom i do synka. Rozumiem twoja rozpacz kochana. Wspieram cie mocno chociaż wiem że to i tak nie ukoi tęsknoty za domem.
W zasadzie zadne... Nic sie nie doszukala ale zaproponowala zeby wykluczyc wszystko...[/QUOTE][QUOTE="westaice, post: 13980282, member: 1638żeby ]Jakie wskazania do histeroskopii?
Ew przestań.![]()
Też się pchalam. Ale dr mnie wyhamowal, że nie ma póki co żadnych wskazań u mnie. :/ pogłębie temat jeszcze.
Aniolkowa :* przyjmę w dwa odrazu
Agatek trzymam za Was kciuki. Przede wszystkim spróbuj zachować spokój.:* będzie dobrze.
reklama
Podziel się: