agatek28
Fanka BB :)
Trzymaj sie...... przykro mi.... tule!Przypuszczałam 0.100 :'(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj sie...... przykro mi.... tule!Przypuszczałam 0.100 :'(
Rany boskie, wodę mi zakręcili :-\ Czytałam,żeby nie używać perfum przed transferem, ale lutinus że mnie wypływa i chciałbym się umyć :-( I herbaty napić, bo nie wiem czy mogę kawę :-\
Cos z tym chyba jest ze jak sie podzieli przez 2 to wynik nie moze byc większy niż 1...chyba...tak mi sie zdajeNigdy o czyms takim nie słyszałam. Jak to podzielony na2? Jak masz amh 1,7 i przez 2.... nie bardzo to czaje. Mi nic nigdy lekarz takiego czegos nie mówił.
Ale to by na wyniku pisali i dr tez by o tym mówił podziel przez 2 i to jest Twoje amh... to nie ma sensu...Cos z tym chyba jest ze jak sie podzieli przez 2 to wynik nie moze byc większy niż 1...chyba...tak mi sie zdaje
W Polsce jakiś czas temu zmienił się sposób oznakowania amh i zostały przypisane inne normy. Niby jak podzieli przez 2 to może patrzeć na wcześniejsze normy ale po co. ... niech swój nowy wynik sprawdzi w nowych normach .Dziewczyny czy wy wiecie coś o dzieleniu wyniku amh na 2 ???????? Pierwsze słyszę ale właśnie moja przyjaciółka odebrała w polsce wynik i wyczytała na forum ze trzeba go podzielić na 2 ? Nie potrafię jej pomóc bo ja mam wszystkie wyniki z niemiec i nie mam pojęcia ... moze.która coś wie na ten temat ?
Ale to chodzi tylko o sprawdzenie czy wynik jest w normie czy nieAle to by na wyniku pisali i dr tez by o tym mówił podziel przez 2 i to jest Twoje amh... to nie ma sensu...