reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rany boskie, wodę mi zakręcili :-\ Czytałam,żeby nie używać perfum przed transferem, ale lutinus że mnie wypływa i chciałbym się umyć :-( I herbaty napić, bo nie wiem czy mogę kawę :-\

Mi w dzień transferu nie kazali brać nic dopochwowego , dopiero po transferze . Może kawę to sobie odpuść, bo moczopędna [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

kinia - przykro mi :(

aniołkowa.mama - zaglądam tu sporadycznie, ale zaglądam. Jednak pewnie i tak wiele rzeczy mi stąd umyka.
Super widoki miałaś, ja też nie mogę się tego doczekać. Póki co to nawet ruchów pod ręką nie bardzo wyczuwam. Do tej pory tylko 3 razy. Ale ponoć przez ułożenie łożyska mogę je mniej odczuwać, czy coś takiego. Generalnie synek ma już ok 340 g wagi i wszystko jest ok. Kopniaki pierwszy raz poczułam od ok 19tc, wcześniej to tylko takie łaskotanie.

Dziewczyny czy wy wiecie coś o dzieleniu wyniku amh na 2 ???????? Pierwsze słyszę ale właśnie moja przyjaciółka odebrała w polsce wynik i wyczytała na forum ze trzeba go podzielić na 2 ? Nie potrafię jej pomóc bo ja mam wszystkie wyniki z niemiec i nie mam pojęcia ... moze.która coś wie na ten temat ?:eek:
W Polsce jakiś czas temu zmienił się sposób oznakowania amh i zostały przypisane inne normy. Niby jak podzieli przez 2 to może patrzeć na wcześniejsze normy ale po co. ... niech swój nowy wynik sprawdzi w nowych normach .
Teraz ahm wychodzą wyższe niż kiedyś ale normy są inne

Mgs82 - ja pierwsze słyszę o dzieleniu AMH przez 2. Dostałam normalnie wynik swój AMH było 29,2 i lekarz mi tego nie dzielił, tylko powiedział, że mam jeden z wyższych wyników. Nic mi nie dzielił.

reklama
Dziękuję za słowa otuchy... Ból ogromny... Bede dzwonila do pani dr co dalej... Mamy jeszczr 2 mrozaczki (blastki) tylko nie wiemjaki ma plan cos dodatkowego mi da do zazażywania czy co? ehh.. :( w ogóle dlaczego sie nie udalo :(

Do góry