reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Nie mam zielonego pojecia. Ja w tym roku miała amh robione i nic nie było dzielone. Może cos się zmieniło od tego czasu, ale wątpie. Ja w marcu miałam robione. No ale ja się nie znam, więc moze cos się pozmieniało w tych normachAle to chodzi tylko o sprawdzenie czy wynik jest w normie czy nie
Ewunka
Dzielą po to by przyrównać do wcześniejszych norm do których się przyzwyczaili bo teraz nie pamiętam od kiedy są inne i jak komuś amh uroslo bo wcześniejsze robił przed zmianami to ucieszy ....... a to tylko zmiana oznaczenia wartości inne normyNie mam zielonego pojecia. Ja w tym roku miała amh robione i nic nie było dzielone. Może cos się zmieniło od tego czasu, ale wątpie. Ja w marcu miałam robione. No ale ja się nie znam, więc moze cos się pozmieniało w tych normach
Ewunka
Ooo tu było o tym pisanezmienione odczynniki w PL i inny błąd pomiaru dlatego zmieniło się AMH kwalifikujące do MZ wzrosło z AMH 0,7 do 1,5 bo AMH na nowych odczynnikach jest wyższe.
Regułą jest spadek poziomu AMHwraz z upływem – jego stężenie w organizmach pań maleje w kolejnych latach ich życia. Jakiś czas temu zmieniły się odczynniki do wykonywania badania AMH i wyniki uzyskiwane we wszystkich laboratoriach były zawyżone w stosunku do poprzednio wykonywanych. Obecnie można wykonać tzw. test II generacji. Normą wciąż jest AMH w graniach 1,0 – 3,0 ng/ml.
Embriolog nOvum
znam to uczucie, wiele z nas znaPrzypuszczałam 0.100 :'(
Macie mrozaczki?
butterfly1331
Moderator
Przypuszczałam 0.100 :'(
Bardzo mi przykro :-( Wypłacz się, wykrzycz, a później walcz dalej!
butterfly1331
Moderator
Im bliżej 11, tym częściej latam do WC. Zwariować można :-\ Ale chociaż woda znów jest :-)Mi w dzień transferu nie kazali brać nic dopochwowego , dopiero po transferze . Może kawę to sobie odpuść, bo moczopędna [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dopochwowe kazali mi wziąć, za to pęcherz nie musi być pełny. Chyba,że będą mnie poić wodą bezpośrednio przed.
iga2421
Im bliżej 11, tym częściej latam do WC. Zwariować można :-\ Ale chociaż woda znów jest :-)
Dopochwowe kazali mi wziąć, za to pęcherz nie musi być pełny. Chyba,że będą mnie poić wodą bezpośrednio przed.
Bo pecherz ma byc czesciowo wypelniony. Nie musi byc pelny. Przy pelnym mozna by nie wytrzymac przy nacisku usg
Myślę, że na pytanie dlaczego, nie uzyskasz jednoznacznej odpowiedzi... tez to przerabialam miesiąc temu. Ważne, że masz mrozaczi. Jest zaplecze. Trzymaj się :*Dziękuję za słowa otuchy... Ból ogromny... Bede dzwonila do pani dr co dalej... Mamy jeszczr 2 mrozaczki (blastki) tylko nie wiemjaki ma plan cos dodatkowego mi da do zazażywania czy co? ehh.. w ogóle dlaczego sie nie udalo
reklama
Olusia, Szila, Kasia - pięknych widoków dziś !!!
Kinia, Monia - za wysokie bety i żeby cały czas ładnie rosły
Butterfly - żeby maluszek (dwa? nie mogę się dokopać do informacji ) został w twoim brzuszku całe 9 miesięcy
Ann - jak się masz ?
Dziewczyny, mnie przestało cokolwiek boleć.... aż tak dziwnie
miłego dnia !!!
Kinia, Monia - za wysokie bety i żeby cały czas ładnie rosły
Butterfly - żeby maluszek (dwa? nie mogę się dokopać do informacji ) został w twoim brzuszku całe 9 miesięcy
Ann - jak się masz ?
Dziewczyny, mnie przestało cokolwiek boleć.... aż tak dziwnie
miłego dnia !!!
Podziel się: