reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Aniolkowa mama - powiedzieli ze pod kosmowka, wiec to chyba niedobrze co? Rozmawialam z moim lekarzem, mowil, ze jak dziecko zyje to dzieki Bogu, bo widocznie za bardzo mu nie przeszkadza. No i przede wszystkim rosnie. Ja teraz juz nie krwawie, tylko rano jak wstalam to pocieklo, ale slyszalam, ze krew ma byc brunatna, a u mnie leci swieza zywa. Tez mialas zywa taka czerwona czy tylko plamilas na brazowo?

Dziekuje Wam dziewczyny, ze trzymacie kciuki, ze wierzycie, ze mnie wspieracie. Bez Was bym zwariowala

Agatek,dla pocieszenia- znam dziewczynę, która też miała krwiaka. Przeleżała dwa trymestry. Mogła wstawać tylko do toalety. Kilka razy była w szpitalu. Maluch się urodził zdrowy :-) Teraz jest w drugiej ciąży. Pierwszy trymestr był ok, w drugim znów krwiak, ale wszystko dobrze się skończyło, zaraz będzie funduszować. Jej też mówili,że im większa dzidzia, tym mniejsze zagrożenie. Wszystko będzie dobrze, nie może być inaczej! :-)

reklama
Olusia, Szila, Kasia - pięknych widoków dziś !!!
Kinia, Monia - za wysokie bety i żeby cały czas ładnie rosły :)
Butterfly - żeby maluszek (dwa? nie mogę się dokopać do informacji :)) został w twoim brzuszku całe 9 miesięcy :)
Ann - jak się masz ?
Dziewczyny, mnie przestało cokolwiek boleć.... aż tak dziwnie :p
miłego dnia !!!

Chyba jeden. Pani embriolog pytała, na ile się zgadzam. Powiedziałam o dwóch, ale przy pierwszym razie lekarz zaleca jeden, więc chyba tak zostanie. Jeszcze jakieś 40 minut i odetchnę. A ja głupia myślałam,że punkcja jest stresująca... To czekanie i chodzenie wszędzie z telefonem jest gorsze. Punkcja to był pikuś :-)

Dziewczyny czy wy wiecie coś o dzieleniu wyniku amh na 2 ???????? Pierwsze słyszę ale właśnie moja przyjaciółka odebrała w polsce wynik i wyczytała na forum ze trzeba go podzielić na 2 ? Nie potrafię jej pomóc bo ja mam wszystkie wyniki z niemiec i nie mam pojęcia ... moze.która coś wie na ten temat ?:eek:
Bzdura kompletna,sa normy i niczego na nic sie nie dzieli.Ech...te forumowe expertki:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Nigdy o czyms takim nie słyszałam. Jak to podzielony na2? Jak masz amh 1,7 i przez 2.... nie bardzo to czaje. Mi nic nigdy lekarz takiego czegos nie mówił.
No ja jestem tego samego zdania bo jakiegoś większego sensu to nie miało by ale tak wyczytalysmy na innym forum :eek::szok:

Kinia, dopiero doczytałam... przytulam :(
Agatek, ja leżałam plackiem ponad 5 tygodni, leciała ze mnie żywa czerwona krew... a dzidziusie żyją i mają się bardzo dobrze :) ale przepłakałam cały ten czas, myśląc, że to, mimo wszystko, początek poronienia... i do teraz jak chodzę do toalety, to mam ściśnięte gardło, czy przypadkiem na wkładce nie ma krwi...
musisz być dzielna. Trzymam za Ciebie kciuki cały czas zaciśnięte !!!!!!

Mgs82 - ja pierwsze słyszę o dzieleniu AMH przez 2. Dostałam normalnie wynik swój AMH było 29,2 i lekarz mi tego nie dzielił, tylko powiedział, że mam jeden z wyższych wyników. Nic mi nie dzielił.
Moja przyjaciółka ma 14.7 dlatego zaczęlysmy szukać mądrości w.internecie dziękuję za odp :happy2:

reklama
Do góry