reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Agatek, to znaczy, ze krwiak się oczyszcza i teoretycznie maleje. Może też nie krwawic i się w chlaniac. Mnie dwa razy zalalo krwią, a tak poza tym nie miałam nawet większych plamien. Najważniejsze ze jest Kropek!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatek kurde szpital...trzymam kciuki zebys doszla do siebie, krwiak sie wchlonal i zeby Cie wiecej ta ciaza nie straszyla a byla tylko nudna juz do konca...
Anne nie moge uwierzyc ze tak to szybko zlecialo i juz masz fasolki ze soba. Cudownie! Kiedy wracasz do domu?

TE="ewelin86, post: 13978582, member: 163785"]Kochana głowa do góry :*[/QUOTE]
Chciałabym mieć pozytywne nastawienie.. Ale mam jakieś wątpliwości i ten strach... :(

Kinia ja tez mialam zle mysli...nie moglam spac, chodziłam ciagle napieta, podminowana. Udalo sie. Mam nadzieje ze beta bedzie ladnie rosla. Skoro jestem juz na takim etapie tym bardziej chcę i walcze do konca.

Agatek poczekaj spokojnie do rana. Mam kilka nieprzyjemnych doświadczeń z weekendowego wybierania się do szpitala. Traktowanie pod tytułem "po co tu przylazlaś?". Za każdym razem następnego normalnego dnia sytuacja się diametralnie zmieniała. Przychodzili normalni lekarze i już podejście było właściwe. Kto dostaje dyżury w długi weekend? Powodzenia, będzie dobrze [emoji4]

Anne wypoczywaj, zazdroszcze Ci widokow. Tam jest tak pieknie!
Dziewczyny które ostatnio szczesliwie betowaly, mozecie mi przypomniec jak wygladaly Wasze przyrosty bety? Co 48h powinno sie podwoic conajmniej 66% prawda?

reklama
Dziewczyny mi duphastonu nie zwiekszyli, lekarka nazwala to suplementem. Brak slow... Jeszcze jebnela mi wyklad, ze biore acard, tak jakbym go sobie sama przepisala... Przeciez jestem lekarzem.... Ze acard tylko przy zespole antyfosfolipidowym czy cos w tym stylu, a skad ja mam to wiedziec... Ze ja szkodze swojemu dziecku, ze moze umrzec od acardu!!!!!!!! Miec chore serduszko!!!!!!!! Na uspokojenie sie nic nie dostalam, a jak zapytalam czy moge pic meliske to tylko wzruszyli ramionami, a ja chcialabym sie uspokoic. Jestem klebkiem nerwow....

Agatek to ona chyba z Anglii pochodzi bo własnie takie myślenie mają tu angielscy lekarze o duphastonie i acardzie. Ja w Pierwszej ciazy miałam krwiaka od 6tc i krwawiłam kilka razy w tygodniu tak bardzo, ze dziwie sie że transfuzji nie miałam. Czasem lepiej jak sie nie krwawi bo wtedy krwiak sie wchłania i nie "pociągnie" za sobą dzidziusia. Leż plackiem i nie obciążaj za bardzo macicy ruszaniem sie czy wstawianiem. Bedzie dobrze!!

Ostatnia edycja:
Do góry