palu_nr1
Fanka BB :)
hey dziewczyny! Jestem u Was pierwszy raz. Mam takie pytanie bo jestem zielona na temat IN Vitro. Teraz bede miala ostatni raz IUI i jak sie nie uda to kolejne podejscie to bedzie in vitro. U mnie jest taka sytuacja, ze to chyba ja jestem niedrozna chociaz po HCG wyszlo, ze jeden mam drozny, po stymulacji produkuje pelno pecherzykow po ponad 20mm moj M ma w przerobionej armi w 1ml ponad 500mln, a w nie obrobionej ponad 100mln takze oboje jestesmy bardzo plodni, a nam nie wychodzi. (nasze proby to dwa lata)
1pytanie- na jak dlugo usypiaja do pobrania pecherzykow? i czy po przebudzeniu sie dobrze sie czujecie
2 pytanie- ile placicie bo mi moj gin powiedzial, ze okolo 11tys zl. i tylko jedno podejscie
to niesprawiedliwe w szwecji dosc, ze robia za darmo to jak babka duzo tych komorek ma to zamrazaja i jest na 3 podejscia..
1pytanie- na jak dlugo usypiaja do pobrania pecherzykow? i czy po przebudzeniu sie dobrze sie czujecie
2 pytanie- ile placicie bo mi moj gin powiedzial, ze okolo 11tys zl. i tylko jedno podejscie
to niesprawiedliwe w szwecji dosc, ze robia za darmo to jak babka duzo tych komorek ma to zamrazaja i jest na 3 podejscia..