reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ilka a jak tam po weselu? Tam to dopiero dobroci pojadlas...

Oj pojadlam ,pojadlam [emoji6] weselicho konkretne 180 osób [emoji15],ale całe szczęście nie wszyscy tańczyli ,bo inaczej nie byłoby szans sie bawić . Moje kolano sie odezwało ,bo jedna piosenkę zatańczyłam i uciekło mi ,ale wróciło na miejsce ,także siedziałam i wcinalam ;) najlepsze to były ogórki małosolne hehe maz tylko donosił a reszta patrzyła jak na wariata ,ale ja po prostu uwielbiam małosolne [emoji6] najbardziej ubolewalam nad tym ,ze nie mogłam wypić drinka ,bo byl bar z baranami i serwowali cudeńka ,tak apetycznie wyglądały ,a ja przy soku jabłkowym siedziałam .

MAJ

2: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
2: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania
2: Natula - usg przed crio
¾: Annemarie - transfer attachFull756127
4: Butterfly - transfer
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
5: martka83 - wizyta serduszkowa
6: westaice - betowanie
6: Falka302 – betowanie
6: Ilka – betowanie
6: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz i zgłoście ewentualne zmiany czy nowe wydarzenia

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.. jestem tutaj nowa.. czytam Was jakiś czas ale nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przejrzeć.
Leczę się w klinice Gyncentrum od grudnia. W listopadzie trafiłam do szpitala na Medyków w celu zrobienia diagnostyki. Leżałam tam kilka dni, robili mi różne badania między innymi immunologiczne. Po wyjściu ze szpitala otrzymałam diagnozę - Wczesne wygaśnięcie funkcji jajników (Amh 0,01) - SZOK mam 28 lat dopiero ;/ No ale cóź trzeba z tym żyć. Oprócz tego choruję na Hashimoto od wielu wielu lat...kiedy miałam 18 lat podali mi jod radioaktywny i tarczyca się wyciszyła. Na razie mam PONOĆ z nią spokój... Kiedy w grudniu trafiłam do dr Piekarz otrzymałam informację, tylko komórka dawczyni. Długo myślałam i biłam się sama ze sobą co zrobić jednak z moim M zdecydowaliśmy się na dawstwo. Wyhodowały się z 6 aż 4 blastki które zamroziliśmy po 2 w 5 dobie. BARDZO się ucieszyliśmy że tyle się udało. No i czas przygotowań, endometrium 9 mm.. biorę estrofem, encorton i lutinus... a w poniedziałek o 25 miałam pierwszy zastrzyk Fragmin. Oprócz tego vit D i kwas foliowy i magnez na zapas ... we wtorek 26 miałam transfer i zdecydowaliśmy się z mężem na dodatkowe wsparcie przez Embrioglue i intralipid. Narazie moje samopoczucie ok... Czuję takie lekkie rozpychanie w brzuchu i bol piersi ale przypisuje go lekom... Jutro 7 dpt blastocystek postanowiłam zrobić pierwszą betę... :) jak było u Was z betowaniem?? Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę powodzenia w dążeniu do upragnionej ciąży... A mamuską życzę spokojnej ciąży :)

reklama
Witaj kinia,

z twoja historia ,mi prawie z ksiezyca spadlas,podazam twoja droga we wtorek lub srode bede miala transfer,jutro sie dopiero dowiem ile udalo sie wyhodowac zarodkow.W piatek byla punkcja .Mam nadzieje ,ze przcierasz szlaki ,dla wszystkich ,ktorym pozostaje adopcja.Trzymam kciuki za twoja Bete.:)

Do góry