reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
tylko jeszcze tak szczerze,to nie tylko o te luteine chodzi:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:wy juz macie wyzszy stopien wtajemniczenia :)luteine sobie a badanie sobie :)

Ann niw do końca się z Tobą zgodzę. Jak mam naprawdę nisko szyjkę i musze luteine aplikować po jej bokach, to chcąc nie chcąc dotykam jej z każdej strony.
Chyba, że masz sprawdzony sposób abym ominęła jej dotykanie? ;)

nigdy jej nie bralam ,mowiac szczerze.mam progestan i moge go albo od dolu albo od gory.Przewaznie dolem i moim jedynym celem bylo zeby go jak najdalej upchnac:)

reklama
Ciężko jest to wyjaśnić jak wcześniej się nie badalyscie. Ja przeżyłam upojny rok z dziadkiem Rotzerem, szyjka, sluzem i temperatura. Dla mnie jedna włożenie palca, bez szczególnych oględzin i wiem co się zmieniło i gdzie i jak jest.
Druga sprawa każda z nas jest inna i inaczej reaguje chociażby na hormony :) czyt. Luteina głównie.
Mogę tylko po swojemu to interpretować. Tak jest rozpulchnienie na ściankach.

Do góry