Samo się grzebie przy aplikacji luteiny. Jak jest nisko i zdziwiona, bo jape otworzyła to ciężko nie wyczuć...a moja poszla i nie wiadomo kiedy wroci
przestancie grzebac
reklama
Ann niw do końca się z Tobą zgodzę. Jak mam naprawdę nisko szyjkę i musze luteine aplikować po jej bokach, to chcąc nie chcąc dotykam jej z każdej strony.
Chyba, że masz sprawdzony sposób abym ominęła jej dotykanie?
Chyba, że masz sprawdzony sposób abym ominęła jej dotykanie?
Może jest wysoko i nie możesz jej dosiegnac. to dobrze.
Moja zeszła nisko i się otwiera także tego.
West a powiedz mi tam w środku tez masz tak ciasno , bo mam wrażenie jakby opuchnięcia .chodzi mi o to , ze jak aplikuje tabletki to takie "poduszeczki "wyczuwam .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I tu jest ten problem, że niskie położenie szyjki u uniemożliwia mi "doglebna" aplikacje. Czyli macam szyjkę jak tylko.nigdy jej nie bralam ,mowiac szczerze.mam progestan i moge go albo od dolu albo od gory.Przewaznie dolem i moim jedynym celem bylo zeby go jak najdalej upchnac
reklama
Ciężko jest to wyjaśnić jak wcześniej się nie badalyscie. Ja przeżyłam upojny rok z dziadkiem Rotzerem, szyjka, sluzem i temperatura. Dla mnie jedna włożenie palca, bez szczególnych oględzin i wiem co się zmieniło i gdzie i jak jest.
Druga sprawa każda z nas jest inna i inaczej reaguje chociażby na hormony czyt. Luteina głównie.
Mogę tylko po swojemu to interpretować. Tak jest rozpulchnienie na ściankach.
Druga sprawa każda z nas jest inna i inaczej reaguje chociażby na hormony czyt. Luteina głównie.
Mogę tylko po swojemu to interpretować. Tak jest rozpulchnienie na ściankach.
Podziel się: