reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pepuszek to jest cos:) Fajnie ze sie cieszy za bedzie mial roszenstwo. Bedziesz miala pomoc przy drugim maluszku;)
Ja tez mam w domu Janka tylko ze na dole to moj wuj z ktorym mieszkamy:p
Wiesz ja nie wiem czy on do konca wie co sie wiaze z posiadaniem rodzenstwa. Ogolnie uwielbia maluszki, caluje, przytula itd. musimy przy nim byc zeby nie scisnal za mocno. Ale tez jest naszym przylepka i pewnie bedzie troszke zazdrosny.

reklama
36 d.c., ale u mnie to rekord :O tyle, że to 1 naturalny po ivf, więc dlatego.. ale boję się, że to się przeciągnie i, że te ivf już mi wszystko poprzestawiały. Chociaż po ostatnich kolejne cykle były już ok.
Ja po obserwacji siebie i zmiany nastawienia śmiem twierdzić że większe znaczenie ma głowa niż te stymulacjie hormonalne . I najgorsze ze nie ma na nią tabletki trzeba sobie dać radę samemu ( mile widziane wsparvie bliskich ) opanować swoją psychikę i nastawienie . Łatwo nie jest wiem ......
Ale dasz radę !!!
Powodzenia

Ostatnia edycja:
Wiesz ja nie wiem czy on do konca wie co sie wiaze z posiadaniem rodzenstwa. Ogolnie uwielbia maluszki, caluje, przytula itd. musimy przy nim byc zeby nie scisnal za mocno. Ale tez jest naszym przylepka i pewnie bedzie troszke zazdrosny.

Nasze to jest taki pieszczoch. Codziennie rano leze z nim przynajmniej pól godziny w łóżku i się bawimy caluje gp przytulam itd i jak jest weekend i M to widzi to mówi ze to jest synuś mamusi.
A z ta zazdrością to różnie bywa. Koleżanka opowiadala ze jak wrocila z drugim dzieckiem ze szpitala i na chwile wyszla z pokoju to ta starsza corka (3 lata) podniosła ta mala za rękę do góry!
Oby u was się obylo bez większych akcji.

Jestem jestem...z doskoku :D Wiesz strona otwarta na kompie 24h :p
No więc pick'upu w pon nie będzie. Muszę się jeszcze dostymulować. Po lewej stronie 5 pęcholi, po prawej 4, dwa po 12mm, jeden 14, reszta pipsztoły. Estradiol 714, progesteron 0,68.
W poniedziałek kontrola i punkcja pewnie w środę.
Nie martwię się :) Przy pierwszym podejściu też tak było.Menopur 150j. Stymulacja wydłużona o 3 dni i w efekcie pobrali 15 komórek, więc pewnie taki mój urok.

Moniś, mówiłam Ci już że dumna z Ciebie jestem? :)
Poprzytulaj się wieczorem z M, ale tak konkretnie :p to może @ wywołasz :p

Jestem jestem...z doskoku :D Wiesz strona otwarta na kompie 24h :p
No więc pick'upu w pon nie będzie. Muszę się jeszcze dostymulować. Po lewej stronie 5 pęcholi, po prawej 4, dwa po 12mm, jeden 14, reszta pipsztoły. Estradiol 714, progesteron 0,68.
W poniedziałek kontrola i punkcja pewnie w środę.
Nie martwię się :) Przy pierwszym podejściu też tak było.Menopur 150j. Stymulacja wydłużona o 3 dni i w efekcie pobrali 15 komórek, więc pewnie taki mój urok.

No to ładnie, ważne, że są :D Jest na czym pracować. Super Mała;*
Najważniejsze co będzie później, a na pewno będzie lepiej, czuję to :) (A na mnie mówią wiedźma! Ja zawsze przepowiadam!) :shocked2:

Moniś, mówiłam Ci już że dumna z Ciebie jestem? :)
Poprzytulaj się wieczorem z M, ale tak konkretnie :p to może @ wywołasz :p

Chyba mówiłaś... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A idź z tym przytulaniem. Ostatnio mi tak marudził, że już mam brak ochoty na rok! Bo tydzień czasu nic nie było. No jakże tydzień czasu, przecież on nie wytrzyma. I tak za mną ten tydzień chodził, marudził. Nie było innego tematu niż przytulanie. O nie, teraz ma karę na tydzień :p Coś nie mam ochoty nic, a nic :dry:

Najbardziej lubię jego tekst: "A może nam się nie udaje zajść, bo my się nie bzykamy"?

A co do wywoływania, to często się zdarzało :/ Jak on mówi, że usg zrobi to nie ma bata, żeby nie przyszła :hmm:

Wiedźmo moja obyś miała rację! :*
<3

No weź! Nie rób mu tak :D Bidulek :p
hehee ja dzisiaj mojego muszę mocno ukochać :rolleyes2::rolleyes2::-p Fajny jest, chate wczoraj posprzątał...to niech ma :D

Mam :) :) :)

Przeeestań :p Jak ja nienawidzę takiego gadania jak to on: "Będzie coś dziś?", albo "Mam się myć" hahahaha. Mówię mu, że ja potrzebuję oprawy. Spokoju, a nie gadania cały dzień czy coś dzisiaj będzie brrr :p
Ukochaj :) Pewnie :) Mój maluje dom od tygodnia, wraca o 24, ale co tam :p

reklama
"Mam się myć"
hahahahahahahahahah
:-D:-D:-D
spongebob-made-my-day.jpg

Do góry