reklama
katharina203
Fanka BB :)
Annemarie dziekuje ci bardzo...przestudiuje i wierze ze z czasem poznam od podszewki wasze historie...
@Bety72 Moja kochana, a KD?????? Nie chcesz????Pisałam ostatnio jak ja nienawidzę <1,20 może pamiętacie.
Dalej nienawidzę bo tyle mam czyli nic.
Fajnie było z Wami pogadać. Oczywiście będę tutaj zaglądać ale raczej sporadycznie tylko po to żeby zobaczyć Wasze piękne brzuszki. No i oczywiście będę trzymać kciuki z pozostałe na polu walki
Super, że tylko ja wypadłam z obiegu a reszcie się udało. Mam swoją najkochańszą Anielkęi dziękuję Bogu za nią. Szkoda, że rodzeństwa nie będzie miała ale mam nadzieję, że ona w przyszłości będzie miała więcej dzieci.
Buziaki dla Was
Zobacz załącznik 755068
butterfly1331
Moderator
Nie ma sprawy :-) Wyślę Ci jutro z komputera, bo na telefonie ciągle mi się coś wiesza.Ja poproszę
Bety72
Nie Dorotko [emoji8] Mam wszystko a może i więcej. Los mnie obdarzył cudną Anielką i nie chcę z nim igrać. Buziaczki [emoji8] [emoji8]@Bety72 Moja kochana, a KD?????? Nie chcesz????
Napisane na D2005 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie Dorotko [emoji8] Mam wszystko a może i więcej. Los mnie obdarzył cudną Anielką i nie chcę z nim igrać. Buziaczki [emoji8] [emoji8]
Ale to nie igranie!!! To chęć bycia matką i wiele miłości do dania!!!! Come on!!!! Bety, to potem nie ma znaczenia czy twoje czy KD. To nie igranie. Nie ma żadnej siły, której musisz się bać.
butterfly1331
Moderator
Z Menopurem jest luz, te zastrzyki są w porządku. Gonapeptylu nienawidzę, co dzień boli bardziej :-/No ja chyba też go dostanę i nie wiem jak to będzie pozyjemy zobaczymy hihihi) trzeba być dobrej myśli i wierzyć że się uda
Falka302
A tak, ja proszę crio razem z west 26.04 hehe w tej samej klinice i betka 10dni później czyli 6.05Czy któraś ma jakąś wizytę do dopisania?
reklama
Bety72
Wiem. Jednak.decyzja podjęta. Naprawdę jest super. Mogło by być wspaniale ale mój organizm już jest Zmęczony. To już naprawdę igranie troszkę. Co transfer to już przyswajanie.leków było gorsze co było widać po prg. Zresztą skarpety już opróznione [emoji1]Ale to nie igranie!!! To chęć bycia matką i wiele miłości do dania!!!! Come on!!!! Bety, to potem nie ma znaczenia czy twoje czy KD. To nie igranie. Nie ma żadnej siły, której musisz się bać.
Podziel się: