G
reklama
G
Gość
Gość
Dzieki Westi.Kasia_Basia leki na dojrzewanie powodują.
Ale spokojnie Strawbelka po takim czasie już się nie utrzymują gratulacje !
Dziewczyny na watku obok ostro sie za mnie codziennie modlily.
Chyba to te modlitwy. To cud.
Ja wczoraj juz umowilam wizyte do immunologa, bylam pewna ze nic z tego nie bedzie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Uffff przebrnęłam przez kilkanaście stron do nadrobienia i tak po drodze dowiedziałam się, ze kasia_basia miałaś już usg jak wielki byl kropek? Pytam, bo mam nadzieje ze za tydzien ja tez juz zobaczę
Strawbelka suuupeeerr. Ovitrell chyba 10 dni "działa", przynajmniej tak mi się kojarzy, więc u ciebie to juz raczej ktoś inny spowodował krechy
Kciuki za dzisiejsze wizyty, bety, dobre informacje . Miłego dnia .
PS. Dzisiaj mam spotkanie z koleżankami, mam dylemat czy im mówić, czy czekać do pierwszego usg. Wiem , ze kazda wyczekuje na te informacje, ale troszke sie obawiam. Dziewczyny po pozytywnych betach, mowilyscie juz komuś?
Strawbelka suuupeeerr. Ovitrell chyba 10 dni "działa", przynajmniej tak mi się kojarzy, więc u ciebie to juz raczej ktoś inny spowodował krechy
Kciuki za dzisiejsze wizyty, bety, dobre informacje . Miłego dnia .
PS. Dzisiaj mam spotkanie z koleżankami, mam dylemat czy im mówić, czy czekać do pierwszego usg. Wiem , ze kazda wyczekuje na te informacje, ale troszke sie obawiam. Dziewczyny po pozytywnych betach, mowilyscie juz komuś?
G
Gość
Gość
Westi tak pierwsze.StrawbelkA to Twoje pierwsze podejście?
Ja mialam problem z immunologia, z nk.
Zachodzilam normalnie ale do 7 tyg nigdy nie doszlam bo nk mi zabijaly zarodek.
Teraz jestem na intralipidzie i encortonie 15mg( sama sobie zwiekszylam z 10 do 15 i napewno nie zmniejsze).
Strach mi pozostanie czy sie uda.
U mnie byl problem z utrzymaniem ciazy.
Teraz zrobilam in vitro bo drugi jajowod tez mi sie zapchal
G
Gość
Gość
Najki na bete lece jutro.
A kciuki za Twoje jajeczka trzymam&&&&&&&&&&&&&&&
A kciuki za Twoje jajeczka trzymam&&&&&&&&&&&&&&&