reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Uffff przebrnęłam przez kilkanaście stron do nadrobienia i tak po drodze dowiedziałam się, ze kasia_basia miałaś już usg:) jak wielki byl kropek? Pytam, bo mam nadzieje ze za tydzien ja tez juz zobaczę :)

Strawbelka suuupeeerr. Ovitrell chyba 10 dni "działa", przynajmniej tak mi się kojarzy, więc u ciebie to juz raczej ktoś inny spowodował krechy :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty, bety, dobre informacje . Miłego dnia .
PS. Dzisiaj mam spotkanie z koleżankami, mam dylemat czy im mówić, czy czekać do pierwszego usg. Wiem , ze kazda wyczekuje na te informacje, ale troszke sie obawiam. Dziewczyny po pozytywnych betach, mowilyscie juz komuś?

StrawbelkA to Twoje pierwsze podejście?
Westi tak pierwsze.
Ja mialam problem z immunologia, z nk.
Zachodzilam normalnie ale do 7 tyg nigdy nie doszlam bo nk mi zabijaly zarodek.
Teraz jestem na intralipidzie i encortonie 15mg( sama sobie zwiekszylam z 10 do 15 i napewno nie zmniejsze).
Strach mi pozostanie czy sie uda.
U mnie byl problem z utrzymaniem ciazy.
Teraz zrobilam in vitro bo drugi jajowod tez mi sie zapchal

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry