reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy przy pierwszych transferach stosowalyscie embryoglue? Warto? Za tanie nie jest a czy faktycznie istotnie zwiększa szanse implatnacji zarodka?
ja tego nigdy nie bralam,bo moja klinika uwazala to za kompletna bzdure:sad:inne kliniki na tym zarabiaja,a czy pomaga ,tego do konca nikt nie wie,pewno nie zaszkodzi:wink:

Dziewczyny czy przy pierwszych transferach stosowalyscie embryoglue? Warto? Za tanie nie jest a czy faktycznie istotnie zwiększa szanse implatnacji zarodka?
Ja pytałam wczoraj swojego lekarza to powiedział ze embrolodzy zdecydują po punkcji czy podać jakis wspomagacz czy nie ale lekarz uważa ze przy pierwszej próbie ivf najlepiej nic nie podawać żeby organizm sam powalczył o zarodek a im mniej sie w ten proces ingeruje tum lepiej ;)

A jak to właściwie jest od czego zależy po ilu dniach od punkcji odbywa sie transfer?Czy jak partner ma słabe nasienie i to jest powodem dla którego przystępuje sie do ivf to transfer będzie szybciej np po 3 dniach a jak przyczyna jest inna to wtedy po 5 dniach?Jaka jest zależność?

Macie, ja siecaz poplakalam ze smiechu.
1461260599-c6b66c7bfb19ab36c5f85b0d5c09c70c.jpeg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie moge przestac sie smiac:D

reklama
Do góry