reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ew normalka przy hormonach.
Mnie też nosi. A skoki mam straszne.
Jeszcze mnie dziś głowa boli. A to się prawie w ogóle nie dzieje. Nie wiem czy nie po tym śmiesznym ercontonie

znac nie znałam, ale mieszkam w tej okolicy, w parku gdzie znaleźli Madzię , spacerujemy z psem. Cała trasa jaką pierwotnie podała , że niby przeszła, a ktoś ją śledził, to moja trasa, na autobus do pracy. W tamtym czasie stresowałam się chodząc tamtędy.

Współczuję ci. Ile taka popieprzona wariatka może ludziom krzywdy narobić. Juz nie mowie nic więcej na ten temat bo to poprostu straszne jest.

Butterfly, tak, u nas nasienie i endometrioza.

Jak ktoś ma dobry przepis na bezglutenowe pierogi,to też przydatne, bo póki co zadnego takiego nie odkryłam :/

Ja słodyczy mogę nie jeść,ale mój mąż potrafi pochłonąć za jednym razem całą tabliczkę czekolady.
Jutro robię pierogi w takim razie :-) Dziś zadowolę się zupą brokułową :-)
Ale o jakiej tabliczce mówisz. ? Tej małej. ? Mój do filmu potrafi zjeść ta duża a raczej wielką :laugh2: albo paczkę żelkow 500 g. Dawno tego nie robił ale potrafi :rolleyes:

Słodycze ograniczone ale źle mi z tym. ....
Nie jem chyba jakoś dużo. .... chyba bo to pojęcie względne.
Teraz mamusia upiekla mi ciasteczka z płatków owsianych z bakaliami tłumacze sobie ze zdrowsze ;-) ;)

Apropos ciasteczek- mam też fajny przepis na ciasteczka z ziarnami, mlekiem i miodem. Próbuję tym oszukiwać męża, zawsze zdrowiej niż czekolada czy ptasie mleczko :-) Jeśli ktoś jest zainteresowany, to mogę podesłać.

Ewunka ja tez potrafię zjeść tą wielka tabliczkę milki, a wazę 43 kg :D:D
Ewelin tez mi sie wlasnie zaczeły płaczliwe dni, za dużo tych hormonów ;/

Ale o jakiej tabliczce mówisz. ? Tej małej. ? Mój do filmu potrafi zjeść ta duża a raczej wielką :laugh2: albo paczkę żelkow 500 g. Dawno tego nie robił ale potrafi :rolleyes:

Uwaga, będzie lokowanie produktów :-)
Najbardziej lubi tricoladę milki - miałam na myśli tę największą niestety.
Ach te nasze chłopy...:-)

Brokułowa to jednak nie to samo, co pierogi :-(

reklama
Do góry