reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ann zwyczajnie nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy. :(

wiesz ilu ja sie obrotow moge jeszcze spodziewac??? nie bede nawet wymieniac,ja sobie a jakas obca kobita sobie,..i nie wiem nawet czy juz sie stymuluje,czy nie...nic nie wiem.
Robie to co mi kaza,slepo wierze lekarzowi i nie truje d.... z wiecznymi pytaniami. Tak mi nie pomoze.Musze zaufac ,ze wiedza co robia....

reklama
No wiesz jakoś tak nie zrobił na mnie jakiegoś wrażenia oprócz czerwonej swędzącej przez jakiś czas kluski nic nie czułam;) nie wiem jak inne to odczuwają ale ja z reguły reaguje spoko na podawane leki zobaczymy co będzie dalej;)
Cieszę się, że poszło dobrze :-) Czerwone plamy też po nim mam. W przeciwieństwie do Menopuru te zastrzyki okropnie mnie bolą:-/

Ja to często mam ostatnio jakieś jazdy ze cos zrobię nie tak przy tych zastrzykach i sobie zaszkodzę ;/ i wkręcam sobie rożne konsekwencje :/ możliwe ze te dawki hormonów mogą tak wpływać na samopoczucie żeby sie negatywnie z czymś nakręcać i wmawiać sobie cos? :/

Westi ale crio sie odbedzie wiec nie moze byc takiej tragedii,moze tez musisz sie zdac na jego wiedze,i reszte odpuscisz...zapraszam do klubu:)

masz RTL II ? to wlacz

Dziewczyny wszystkie robilyscie to badanie genetyczne w 1 symestrze?? Mna tak dzisiaj lekarz zakrecil ze zrozumialam ze nie musze a tu wiekszosc osob mi mowi ze to robily ;) Jakie Wasze opinie ?

reklama
Ja to często mam ostatnio jakieś jazdy ze cos zrobię nie tak przy tych zastrzykach i sobie zaszkodzę ;/ i wkręcam sobie rożne konsekwencje :/ możliwe ze te dawki hormonów mogą tak wpływać na samopoczucie żeby sie negatywnie z czymś nakręcać i wmawiać sobie cos? :/

Hormony zabieraja nasza "normalnosc" raz placzesz,raz sie smiejesz,wpadasz w emocjonalne doly,za chwile sie cieszysz...az sama zauwazasz ze cos jest nie tak.To tak jak jezdzic winda w dol i w gore,najwazniejsze to zdawac sobie z tego sprawe:) po transferze to sie tez nie skonczy,bedzie jeszcze gorzej bo dojdzie do tego oczekiwanie,
na wynik.Taki sport ekstremalny. Poczytaj ulotki lekow, musi wszystko byc:)

Do góry