reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Będę u niej w przyszłym miesiącu i mam zamiar przedyskutować ta sprawę z jodeM. Bo Ty też mnie zaskoczyłas. Tym bardziej, że wyniki mam teraz ok i torbiel przestała rosnąć.
To zapytaj prosze koniecznie o ten jod.
Wszedzie w internecie pisza ze jodu nie mozna. Ja nawet sol himalajska kupuje bo bez jodu.
Endokrynologa masz dobrego z tego co piszesz, wiec jestem ciekawa jak to faktycznie jest.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jest. Endo nie rośnie. Dr sam był mega zdziwiony. Stanęło na 8 mm i koniec.
Grzebal ( dosłownie! ) mi tym usg masę czasu żeby znaleźć choć kawałek czegoś większego. Do patrzył się przy okazji skurczów ( na szczęście w dobra strone).
Cos tam wynalazł i zrobi transfer. Ale cieszyć się za bardzo nie ma z czego.
Teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam podchodzac cykl w cykl.
Od jutra mam kolejna torbę leków do lykania.

Kurde ,no . nie tak mialo byc !!!

Kochane ale sie dzisiaj strachu najadłam Poszłam robić zastrzyk z gonapeptylu i w aptece pani powiedziała żeby najpierw pociągnąć strzykawkę do siebie żeby lekarstwo z igły wyciągnąć do strzykawki z powrotem a potem wcisnąć strzykawkę do pierwszej kropli w igle żeby wypuścić powietrze a ja tak jakoś niefortunnie pociągnęłam ta strzykawkę do siebie ze cała zawleczka strzykawki wyskoczyła i myślałam ze całe lekarstwo sie wylało :/ szybko włożyłam zawleczkę ale chyba nic nie zdażyło wylecieć mam nadzieje :/ ale ze mnie ślamazara ;/ stało sie którejś z was kiedyś podobnie?

Falka.odnosnie twojego pytania,

2,3,4 dc. 3x1 estradiol plus plastry (co 3 dni nowy)
od 5 az do konca 2x3 estradiol i plastry

czuje sie jak po zjedzeniu ciasteczek z haszem:):):)

Westi, co to za numery ten Twój organizm robi?! Ale słuchaj, skoro lekarz robi transfer, to chyba nie nie jest tak tragicznie, tzn. Endo nie dyskwalifikuje transferu?

Dziewczyny ze względu na pracę staram się was nadrobić tak szybko piszecie że masakra;))
Ja dzisiaj pierwszy zastrzyk i powiem wam że póki co jest ok mam nadzieję że tak zostanie;))
Nie mogę uwierzyć że to się dzieje naprawdę i jestem coraz bliżej upragnionego celu. A sezon bet jest duzyy więc liczę po cichutku na takie wieści jakich tu ostatnio nie brakuje;)

reklama
Do góry