reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po punkcji , pobrali 5 komórek . Liczyłam na więcej szczerze mówiąc , ostatnio miałam 4 komórki i tylko 1 zarodek klasy 1 BB , wiec trochę sie martwię [emoji17] transfer w poniedziałek , zapisałam sie na akupunkturę . Któraś z dziewczyn korzystała, bo zastanawiam sie czy ma sens ? Dr tez powiedział , ze przy 3 stymulacji mozna podać dwa zarodki , wiec poprosiłam na wypadek gdyby były 2 .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Iga szkoda tylko ze na wizyte musze czekac do konca roku...

My ja polecamy bo do niej chodzimy i naprawde jest super ale w klinice na pewno sa tez inni swietni specjalisci wiec wybor nalezy do ciebie.
Szkoda ze tak dlugo musicie czekac ale pomysl w ten sposob ze organizm sie zregeneruje i uderzycie z nowa sila i akurat sie uda. Czy ja dobrze zrozumialam ze ty teraz bedziesz miala inseminacje jeszcze ale nie wierzysz ze sie uda?

Kochane jestem po wizycie u lekarza i pecherzyki ładnie rosną w jednym jajniku 5 a w drugim 8.Punkcja miała być w poniedziałek ale chyba nie zdążą urosnąć (chyba ze przyspiesza,bo tak sie czasem dzieje wg lekarza) wiec termin punkcji przesunięty został na środę ;((( a dzisiaj pobrali mi krew na estradiol i w piątek kolejna wizyta kontrolna ;)

Ps.Tez bym chciała być juz chociaż po punkcji albo po transferze ;(

reklama
Do góry