reklama
Ja już po punkcji , pobrali 5 komórek . Liczyłam na więcej szczerze mówiąc , ostatnio miałam 4 komórki i tylko 1 zarodek klasy 1 BB , wiec trochę sie martwię [emoji17] transfer w poniedziałek , zapisałam sie na akupunkturę . Któraś z dziewczyn korzystała, bo zastanawiam sie czy ma sens ? Dr tez powiedział , ze przy 3 stymulacji mozna podać dwa zarodki , wiec poprosiłam na wypadek gdyby były 2 .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kasia_basia
Fanka BB :)
Pisanka rozwaliłaś system. [emoji4]Jutro już byś mogła zobaczyć pęcherzyk/pęcherzyki na usg. Kiedy masz wizytę?
iga2421
Iga szkoda tylko ze na wizyte musze czekac do konca roku...
My ja polecamy bo do niej chodzimy i naprawde jest super ale w klinice na pewno sa tez inni swietni specjalisci wiec wybor nalezy do ciebie.
Szkoda ze tak dlugo musicie czekac ale pomysl w ten sposob ze organizm sie zregeneruje i uderzycie z nowa sila i akurat sie uda. Czy ja dobrze zrozumialam ze ty teraz bedziesz miala inseminacje jeszcze ale nie wierzysz ze sie uda?
agatek28
Bylam i jest ok, tzn nie plamie. Nie wiem o co chodzi, za pierwszym razem bylo tego duzo, a teraz nic.Wszystko bedzie dobrze. A jak wizyta kontrolna w toalecie?
iga2421
Bylam i jest ok, tzn nie plamie. Nie wiem o co chodzi, za pierwszym razem bylo tego duzo, a teraz nic.
Najwazniejsze ze dalej sie nie ciagnie to plamienie i jak tak sie nad tym zastanowic to wszystko mozliwe ze to ze stresu bylo to plamienie.
pisanka89
Jutro badania hormonów itd wątpię czy by było.cos.widacPisanka rozwaliłaś system. [emoji4]Jutro już byś mogła zobaczyć pęcherzyk/pęcherzyki na usg. Kiedy masz wizytę?
malutkikaczorek
Kochane jestem po wizycie u lekarza i pecherzyki ładnie rosną w jednym jajniku 5 a w drugim 8.Punkcja miała być w poniedziałek ale chyba nie zdążą urosnąć (chyba ze przyspiesza,bo tak sie czasem dzieje wg lekarza) wiec termin punkcji przesunięty został na środę ;((( a dzisiaj pobrali mi krew na estradiol i w piątek kolejna wizyta kontrolna
Ps.Tez bym chciała być juz chociaż po punkcji albo po transferze ;(
Ps.Tez bym chciała być juz chociaż po punkcji albo po transferze ;(
reklama
katharina203
Iga moze bede miec...jak cos urosnie...teraz biore clo... 4 razy dziennie...ale i tak nie chce mi urosnac nawet 1 pecherzyk...
Podziel się: