iga2421
Fanka BB :)
Dopiero za tydzień
A mozesz zadzwonic czy cos do swojego lekarza i zapytac co robic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero za tydzień
Od kapusty mam wzdęcia . I mam zapas pierogów mamusia zrobiła ze 300 .....mogę ci pierogi wysłać z kapustą ;p
jeju nie mogę ochłonąć nie wierzę
coś gna ta moja beta
No to ja liczę że za drugim razem ta dobra ręka zadziała za pierwszym razem chyba za bardzo się denerwowałam wszystkim i może dlatego nie wyszło..teraz nabraliśmy lekkiego dystansu i jakoś tak spokojniej podchodzimy. Ale jej podejście jest super, wiem że nie mam głupich pytań, na wszystkie cierpliwie odpowie i bierze pod uwagę wszystkie moje sugestieTak. Bardzo mila i wszystko na spokojnie tlumaczy. Wczesniej bylam u Langner to nie mam po niej dobrych wspomnien No i nasza pani doktor jak dla mnie ma dobra reke bo za pierwszym razem mi sie udalo
Narazie poczekam, pojde jeszcze raz do wc sprawdze czy leci cos jeszcze jest... Jak bedzie to oczywiście jakos sprobuje sie do niego dodzwonic chociaz zawsze z tym problem jest...A mozesz zadzwonic czy cos do swojego lekarza i zapytac co robic?
No to ja liczę że za drugim razem ta dobra ręka zadziała za pierwszym razem chyba za bardzo się denerwowałam wszystkim i może dlatego nie wyszło..teraz nabraliśmy lekkiego dystansu i jakoś tak spokojniej podchodzimy. Ale jej podejście jest super, wiem że nie mam głupich pytań, na wszystkie cierpliwie odpowie i bierze pod uwagę wszystkie moje sugestie
życz mi parki proszeeeeOd kapusty mam wzdęcia . I mam zapas pierogów mamusia zrobiła ze 300 .....
W nagrodę życzę sobie
By Twoja ciąża dalej szła w tak pięknie i zakończyła się w wyznaczonym terminie zdrowym bobasem albo dwoma ( stawiam na 2 chłopaki )