reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
mogę ci pierogi wysłać z kapustą ;p
jeju nie mogę ochłonąć nie wierzę :)
Od kapusty mam wzdęcia . I mam zapas pierogów mamusia zrobiła ze 300 .....
W nagrodę życzę sobie :laugh2::rofl2:
By Twoja ciąża dalej szła w tak pięknie i zakończyła się w wyznaczonym terminie zdrowym bobasem albo dwoma ( stawiam na 2 chłopaki )

Tak. Bardzo mila i wszystko na spokojnie tlumaczy. Wczesniej bylam u Langner to nie mam po niej dobrych wspomnien:p No i nasza pani doktor jak dla mnie ma dobra reke bo za pierwszym razem mi sie udalo:)
No to ja liczę że za drugim razem ta dobra ręka zadziała :) za pierwszym razem chyba za bardzo się denerwowałam wszystkim i może dlatego nie wyszło..teraz nabraliśmy lekkiego dystansu i jakoś tak spokojniej podchodzimy. Ale jej podejście jest super, wiem że nie mam głupich pytań, na wszystkie cierpliwie odpowie i bierze pod uwagę wszystkie moje sugestie :)

No to ja liczę że za drugim razem ta dobra ręka zadziała :) za pierwszym razem chyba za bardzo się denerwowałam wszystkim i może dlatego nie wyszło..teraz nabraliśmy lekkiego dystansu i jakoś tak spokojniej podchodzimy. Ale jej podejście jest super, wiem że nie mam głupich pytań, na wszystkie cierpliwie odpowie i bierze pod uwagę wszystkie moje sugestie :)

Tez jestem bardzo z niej zadowolona i w tym roku jak wroce po swoje dzieciatko to tylko do niej sie zapisuje:)

reklama
Do góry