kasia_basia
Fanka BB :)
Jutro badania hormonów itd wątpię czy by było.cos.widac
Ja wczoraj miałam 700 i jutro idę na usg. U mnie duże ryzyko pozamacicznej, może dlatego tak na mnie chuchają.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro badania hormonów itd wątpię czy by było.cos.widac
a który dpt? Ja mam dopiero 13 dpt 3 dniowe zarodka, a czy przy pozamacicznej nie ma zaburzonego przyrostu bety? bo jak ja miała cp to u mnie rosła minimalnieJa wczoraj miałam 700 i jutro idę na usg. U mnie duże ryzyko pozamacicznej, może dlatego tak na mnie chuchają.
Teraz jestemStrawbelka jestes ???
12-14 to statystycznie idealnie hi .A jak to właściwie jest z pęcherzykami ile wy miałyście zazwyczaj po stymulacji bo mi wychodzi narazie 13 ale nie wiadomo jeszcze ile z nich będzie sie nadawać
Też wydaje mi sie,że przy cp beta rośnie minimalniea który dpt? Ja mam dopiero 13 dpt 3 dniowe zarodka, a czy przy pozamacicznej nie ma zaburzonego przyrostu bety? bo jak ja miała cp to u mnie rosła minimalnie
Transfer mialam z mrozaczka. Tydzien przed punkcją okazało się że mam wodniaka jajowodu i że bezpieczniej będzie go usunąć przed ciążą. A że byłam już przygotowana do punkcji to dociągnęliśmy do końca i pobrali mi 5. To było w grudniu. A w styczniu poszłam na operacje i usunęłam drugi i ostatni jajowód. W marcu miałam pierwsze crio. A w maju szykuję się na kolejneTo jak 3 sie zapłodnily i wszystkie zamroziliscie to z czego był transfer?
To czyli póki co mogę być dobrej myśli ze wszystko idzie tak jak należy?12-14 to statystycznie idealnie hi .
Bardzo ładna odpowiedź na leki .