reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To jak 3 sie zapłodnily i wszystkie zamroziliscie to z czego był transfer?
Transfer mialam z mrozaczka. Tydzien przed punkcją okazało się że mam wodniaka jajowodu i że bezpieczniej będzie go usunąć przed ciążą. A że byłam już przygotowana do punkcji to dociągnęliśmy do końca i pobrali mi 5. To było w grudniu. A w styczniu poszłam na operacje i usunęłam drugi i ostatni jajowód. W marcu miałam pierwsze crio. A w maju szykuję się na kolejne :)

12-14 to statystycznie idealnie hi .
Bardzo ładna odpowiedź na leki .
To czyli póki co mogę być dobrej myśli ze wszystko idzie tak jak należy? ;)
Trochę sie zdolowalam bo punkcja miała być w poniedziałek a dzisiaj sie dowiedziałam ze będzie prawdopodobnie dopiero w środę ;( dłuży mi sie to czekanie i dobijają te zastrzyki i chciałabym juz być po tym wszystkim ;) a im więcej myśle tym dłuższe są dla mnie dni :/

reklama
Westi ja chetnie poczytam co tam znajdziesz. Tez mam jakis dziwny jakby plodny sluz a przeciez na estrofemie lece 3x dziennie. Jutro wizyta podgladniemy co tam. Czekam na Twoja relacje ze spotkania z P. ;) czy będziemy mialy razzem ten transfer czy nie.
Anne a Ty jaka dawke estradiolu wciagasz? Na mnie to bardziej dolujaco dziala niz wyluzowujaco :)
Pisanka rewelacja!
Anika gratuluje corenki:))

Do góry