reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To jak 3 sie zapłodnily i wszystkie zamroziliscie to z czego był transfer?
Transfer mialam z mrozaczka. Tydzien przed punkcją okazało się że mam wodniaka jajowodu i że bezpieczniej będzie go usunąć przed ciążą. A że byłam już przygotowana do punkcji to dociągnęliśmy do końca i pobrali mi 5. To było w grudniu. A w styczniu poszłam na operacje i usunęłam drugi i ostatni jajowód. W marcu miałam pierwsze crio. A w maju szykuję się na kolejne :)

12-14 to statystycznie idealnie hi .
Bardzo ładna odpowiedź na leki .
To czyli póki co mogę być dobrej myśli ze wszystko idzie tak jak należy? ;)
Trochę sie zdolowalam bo punkcja miała być w poniedziałek a dzisiaj sie dowiedziałam ze będzie prawdopodobnie dopiero w środę ;( dłuży mi sie to czekanie i dobijają te zastrzyki i chciałabym juz być po tym wszystkim ;) a im więcej myśle tym dłuższe są dla mnie dni :/

reklama
Westi ja chetnie poczytam co tam znajdziesz. Tez mam jakis dziwny jakby plodny sluz a przeciez na estrofemie lece 3x dziennie. Jutro wizyta podgladniemy co tam. Czekam na Twoja relacje ze spotkania z P. ;) czy będziemy mialy razzem ten transfer czy nie.
Anne a Ty jaka dawke estradiolu wciagasz? Na mnie to bardziej dolujaco dziala niz wyluzowujaco :)
Pisanka rewelacja!
Anika gratuluje corenki:))

Do góry