reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pisanka - pięknie:)

Ja już po punkcji , pobrali 5 komórek . Liczyłam na więcej szczerze mówiąc , ostatnio miałam 4 komórki i tylko 1 zarodek klasy 1 BB , wiec trochę sie martwię [emoji17] transfer w poniedziałek , zapisałam sie na akupunkturę . Któraś z dziewczyn korzystała, bo zastanawiam sie czy ma sens ? Dr tez powiedział , ze przy 3 stymulacji mozna podać dwa zarodki , wiec poprosiłam na wypadek gdyby były 2 .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moze nie duzo ale silne, odpoczywaj i módl sie zeby sie ładnie zapładniamy.

Nie no u Ciebie jest jak statystyka mówi z8 bylo 5 zdolnych ( mniej więcej 80 %. ) z 5 to . 3 się zaplodnily a z 3 ten 1 (30% ) który masz w sobie to dzidziuś .

Uwielbiam Cię za tą statystykę:) statystycznie faktycznie tak powinno się wydarzyć i byłaby to na mnie najcudowniejsza wiadomość:)

Megi Ty w piątek miałaś transfer tak?

Tak, w piątek.

Wydaje mi się, że właśnie lekami jest wspomagane. Bo w naturalnym cyklu wydzielane jest przez pękający pecherzyk.
Gdzieś czytałam, że w przypadku stymulacji mogą być nie wydolne. Stad wspomaganie lekami.

Westi :)

Kate mi tak odpowiedziala:
Przy stymulacji cialko zolte produkuje progest. Pekniecie pecherzykow=wzrost progesteronu jajnikowego nie nadnerczowego.Przy crio na bezowulacyjnym cyklu nie ma cialka ,nie ma progesteronu tylko syntetyczny(z lekow)

reklama
Cryo na sztucznym by się zgadzało. Ciekawi mnie to z cyklem po stymulacji.
Nie miałam za dużo czasu żeby znaleźć cis sensownego. Ale zasięgNe dziś opinii mojego guru ;) zaciekawiłas mnie teraz.

Do góry