reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Uwaga, uwaga!! Trwa sezon pozytywnych bet  

KWIECIEŃ

20: Anika - wizyta u gin prowadzacej ciążę
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej ciążę
20: pisanka89 - II betowanie
20: westaice - usg przed crio
20: malutkikaczorek - kontrola stymulacji

21: Falka203 - usg przed crio
21: pisanka89 - wizyta pecherzykowa
22: Piska23 - betowanie
22: onadlaniego - usg prenatalne w I trymestrze
22: Mgs82 - betowanie
22: malutkikaczorek - kontrola stymulacji
22: kasia_basia - wizyta pecherzykowa
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze
25: monika1134 - wstępny transfer
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
25: Truskawka89 - betowanie
25: malutkikaczorek - punkcja
25: butterfly1331 - podgląd w czasie stymulacji
26: Nova-2016 - betowanie
27: Hess - usg polowkowe
27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa
28: martka83 - wizyta pecherzykowa 
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
29: annemarie - usg i badanie endo
29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

reklama
Pisanka założyłas się z mężem jaki będzie przyrost. ?
A powiedz mi proszę jak to było bo z tego co pamiętam na 6 jajek zaplodnilo Ci się 6 .2 zarodki Ci podano a pozostałe 4 doszły do piątej doby. ?
Bo z tego co czytałam to 80 % zdolnych komórek się zapłodni z tych 80% -(50%-30% ) dojdzie do 5 doby .
Czy w Twoim przypadku statystyki mówią swoje a Ty swoje :rolleyes:
On mówił ponad 500 ja ponad 600:)

Ewunka u mnie z 6 które mogli zapłodnic, zapłodniło się 5 z czego wszystkie doszły do stadnium blastocysty. Dla mnie to tez chore, ze moga tylko 6 zapłodnic :/
Anika rewelacja!! ale Ci zazdroszcze, tez mi sie tak marzy dziewczynka, w ogole slyszalam, ze po in vitro większe szanse na chłopca, wiem tym bardziej Ci gratuluje :*

Ewunka u mnie z 6 które mogli zapłodnic, zapłodniło się 5 z czego wszystkie doszły do stadnium blastocysty. Dla mnie to tez chore, ze moga tylko 6 zapłodnic :/
Anika rewelacja!! ale Ci zazdroszcze, tez mi sie tak marzy dziewczynka, w ogole slyszalam, ze po in vitro większe szanse na chłopca, wiem tym bardziej Ci gratuluje :*

Kiedyś Kate pisała o statystykach zarodków, podobno te klasy C, to w większości właśnie dziewczynki :) u mnir się sprawdzilo:)

W ogóle jak się dowiedziałam, jakie mamy zarodki, to pomyślałam, że ten właśnie jest dziewczynka:) i jest!

Anika mi lekarz powiedział, ze od pół roku nie stosuje się juz tej kwalifikacji na klasy zarodków, mialam w karcie zapisane cos w stylu "podano zarodka bl1.2.4" czy jakos tak, moze odwrotnie te cyferki były nawet. Szkoda, ze u nas w pl nie jest legalne badanie zarodków pod kątem płci, pewnie byśmy się zdecydowali na taki wczesny podgląd

reklama
Do góry