reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam pytanie odnośnie bet, skad te różnice w poziomach? Dlaczego jedna dziewczyna w pierwszym pomiarze ma 100 a inna 300? Czy to w jakis sposób"odbija sie" na zarodku?

A drugie pytanie czy koralik masz moze jeszcze jedno opakowanie Luteiny do odsprzedania?:) mi tez nie wystarczy do wizyty więc jeśli coś ci zostanie chętnie odkupię:)
mam jedno całe nienaruszone i jedno juz rozpoczęte tylko nie pamiętam ile zuzylam. Jak mi ewelin86 napisze czy dostanie receptę to dam znać. Mi niestety ta lutka nie służy, musze podjezykowa zażywać :)

reklama
Pisanka to Ciebie tak bolaly jajniki kilka dni po transferze ze myslalas ze to pozamaciczna???
Jestem 6dpt i tak mnie zaczal bolec jajnik jak przy bolesnej owulacji, moze to nie jajnik tylko gdzies w pachwinie nie wiem w kazdym razie okolice jajnika i az z tylu w plecach czuje.
Wczoraj bolal brzuch jak na okres i dzis rano tez, az w majty zajrzalam bo myslalam ze @ przychodzi.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bolał a raczej uciskal lewy jajnik, czulam taki dziwny bol/ucisk w calej nodze i promieniowalo aż do plecow

Natalie u mnie odrazu lekarz sam zadecydowal o 2 zarodkach.
Spytaj sie go na wizycie jak to jest bo powiedz ze kolezance czyli mnie;) pytali sie przed transferem czy napewno mam skonczone 35 lat, a wyniki mam zle.
Poprostu zapytaj jak to jest.
Wiesz...teraz jeszcze mysle, bo mi podawali w 3 dobie te zarodki i moze tu jest problem ze trzeba miec skonczone 35 lat.
Nie wiem juz zglupialam.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam 25 lat,slabe nasienie,podchodzilam komercyjnie i w 3 dobie byl transfer i jak się pytalam lekarza co by radzil 2 czy 1 to mpwil żeby wziac dwa. Wiec to nie jest zabronione. Mi się wydaje ze to od kliniki zalezy.

madzionga to 3 stymulacja , dzisiaj mam punkcję ( właśnie w drodze jestem ) i zastanawiam sie kogo mam zapytać o możliwość podania 2 zarodków .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia. Spytaj swojego lekarza albo embriolog, to oni decydują o ilości zarodków.

Dziewczyny z tego co pamiętam to kilka dni po transferze chyba większość z Was miała ból brzucha jak na @? Mnie od wczoraj zaczał własnie w ten sposób pobolewać brzuch, mam nadzieje ze to na implantacje a nie na okres :/

Mnie tez boli ale wczoraj przeżyłam straszny stres w pracy, myśle ze to moze przez to. Na noc wzięłam dwie nospy i magnez, dzis tez czuje sie napięta. To termin implantacji wiec u Ciebie to moze byc to, mam nadzieję.

Hej dziewczyny,
Agatek u mnie z kolei nikt nie jest chetny do pomocy przy młodym, juz bym nawet wolala zeby rodzice czy teściowie mu dawali te słodycze, ale zeby cokolwiek się interesowali, a tu z jednej i drugiej strony lipa :/ co do palenia to moi rodzice tez pala w domu, po wizycie wszystkie ciuchy do prania, ale rzadko tam jezdzimy, tylko na swięta na kilka godzin.
Multikaczorku ja tez mialam stymulacje od 2 kwietnia, a juz jestem 4 dpt. Mnie tez brzuch bolał, czułam się taka cięzka, ale tez tych jajeczek jest duzo więcej niz zwykle, wiec to chyba normalne. Brzuch do tej pory mam napompowany, dopiero teraz lekko się spłaszcza.

To ja dzisiaj 5dpt i dzisiaj jestem wreszcie płaska, ogromna ulga. Tez myśle ze to normalne w takim razie, chociaż juz tez podejrzewałam hiperkę bo az tak nigdy wczesniej nie miałam.

Martka za 1h będę już wiedziała czy dostane recepte :) Napisze jak wyjdę z gabinetu :)
ok:) fajnie ze w razie czego dziewczyny poratują :)

mam pytanie , praktycznie codziennie cały dzień pobolewa mnie brzuch. Ale to nie jest ból jak na @, tylko takie uciski przy jajniku, skurcze sporadycznie, ciągnie jakby obie nogi , aż czuję jakbym miała taką słabośc w nogach właśnie. Ciągle coś w tym brzuchu się dzieje. Jeżeli to jest normalne, to wiadomo, że wszystko zniosę tylko martwię się momentami, że coś złego się może dzieje. Łykam magnez , czasami biorę nospę, jak pobolewa już za mocno.

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnośnie bet, skad te różnice w poziomach? Dlaczego jedna dziewczyna w pierwszym pomiarze ma 100 a inna 300? Czy to w jakis sposób"odbija sie" na zarodku?

A drugie pytanie czy koralik masz moze jeszcze jedno opakowanie Luteiny do odsprzedania?:) mi tez nie wystarczy do wizyty więc jeśli coś ci zostanie chętnie odkupię:)
ja mam w domu tez takie opakowanie nowe nie uzywane jakby ktos chcial to moge wyslac

Do góry