reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Dziewczyny, od jakiś 2h nie mogłam dodać żadnego postu na forum, nic nie mogłam zrobić tylko was czytać! Się na wkurzałam, dopiero jak wpisałam inny email to się odblokowało.
A więc przez 2h siedziałam odświeżałam forum i strone z wynikami i doczekałam się wyniku o 21:10 i jest <1,20
Anika11 - do jutra bede zyc tym co napisałaś o tym ze zarodki nie rozwijają się liniowo bardzo bym chciała zeby jutro ta teza sie potwierdziła i zeby moje nadgonily.
Martka83 - tez lubię te filmy z familiady moj ulubiony to Więcej niz jedno zwierzę[emoji1]
Annamarie - poważnie chcesz tak zrobic??? Będziesz moim idolem jak wytrzymasz
Martka83 - tez lubię te filmy z familiady moj ulubiony to Więcej niz jedno zwierzę[emoji1]
annemarie
Annę, świnie rządzą zawsze!.
Teraz to moge sie z tego smiac, wtedy jak mi o 6 zadzwonil,do dostalam zawalu bo myslalam ze to klinika i odwoluja transfer,byla zielona na twarzy.
reklama
annemarie
Anika11 - do jutra bede zyc tym co napisałaś o tym ze zarodki nie rozwijają się liniowo bardzo bym chciała zeby jutro ta teza sie potwierdziła i zeby moje nadgonily.
Megi-znalazlas list milosny na pr.??
tak,tak chce zrobic ,bo chce jak najdluzej cieszyc sie ,ze sie udalo( nie wiedzac prawdy) odpedzam godzine zero.chyba ze mnie lekarz zmusi,to nie bede miala wyjscia.
Podziel się: