reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Dokładnie takNatula przykro mi. :* jakiś plan jest?
Jakbym miała wierzyć w te wszystkie przesady to Musiałabym z domu nie wychodzić.
annemarie
Natula przykro mi. :* jakiś plan jest?
Jakbym miała wierzyć w te wszystkie przesady to Musiałabym z domu nie wychodzić.
W domu tez niebezpiecznie
Juz go lubię! po mamusi taki fajny
A tak serio to ciesz się, że jesteś daleko. Kto wie co się wydarzy. Ja się śmieję, że jak mnie zamknął za ivf to może trafię do celi z dr i embriologiem ( wg kościoła winna jestem ja mój mąż i lekarze oraz zespół medyczny, który dopuścił się tego haniebnego czynu) przynajmniej towarzystwo doborowe
A tak serio to ciesz się, że jesteś daleko. Kto wie co się wydarzy. Ja się śmieję, że jak mnie zamknął za ivf to może trafię do celi z dr i embriologiem ( wg kościoła winna jestem ja mój mąż i lekarze oraz zespół medyczny, który dopuścił się tego haniebnego czynu) przynajmniej towarzystwo doborowe
annemarie
Dzięki. a ja się ostatnio boje siedzieć w domu.
Żyję w jakimś zawieszeniu. W ogóle nie czuję, że coś się dzieje. Jeśli o krio chodzi. Tak jako spokojnie. Tylko progynova mi przypomni czasem
ja tez tak mialam,a jak zadzwoili ze swiniami to prawie na transfer zapomniala pojechac,tak mnie ten tel.wyprowadzil z rownowagi.
Lekarz majstruje mi miedzy nogami,a moj M. opowiada ze bedziemy swinie hodowac, wszyscy ryczeli ze smiechu
reklama
Podziel się: