reklama
Natula tez tak czulam. I tez bolało. Wariowalam tylko bo nie wiedziałam co dalej. Nie miałam planu.
Tez tak mam ze bez planu wariuję, juz następnego dnia po negatywnej becie chciałabym wiedzieć co dalej.
mamy jeszcze 1 mrożaczka ;/
jeśli chodzi o plan to zastanawiam się czy powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania.
Wiecie jakoś ze spokojem przyjęłam tą porażkę :/ Boli, ale jakoś od początku miałam przeczucie, że nie tym razem...
Dobrze ze masz mrozaczka, ja z takiego wlasnie jedynego mrozaczka niedawno położyłam spac i tego sie trzymaj ze to bedzie on.
Megi-znalazlas list milosny na pr.??
tak,tak chce zrobic ,bo chce jak najdluzej cieszyc sie ,ze sie udalo( nie wiedzac prawdy) odpedzam godzine zero.chyba ze mnie lekarz zmusi,to nie bede miala wyjscia.
Znalazłam, dziekuje bardzo, wsiąkłam na parę godzin, w pracy o mały włos przegapiłabym spotkanie z szefową
Fajny pomysł z tym nietestowaniem, chciałabym mieć w sobie tyle siły. Ja niestety z tych robiących sikańce
Megi ja godzinę po becie juz chciałam coś wiedzieć. nie dogadalam się z dr od razu a potem przeź tel było ciężko. Oczywiście on stwierdził, że nigdy nie zakłada, że się nie uda i dlatego mi nic nie powiedział, a poza tym nikt "normalny" nie pyta go o krio 1h po negatywnym teście tak, że ekhm
Jakby nie patrzyć to jeden do ciązy wystarczy
Kurde ja mam 3 i się boję, że nie podolaja i trzeba będzie drugi raz zaczynać.
annemarie
Fanka BB :)
natula ,na podstawie amh i fsh nie mozna tak do konca powiedziec ,ze problem tylko z jednej strony,moze byc z obydwu.
mozna zrobic jeszcze milion badan ,mysle ze zanim zrobimy ci tu pranie mozgu,porozmwiaj lekarzem.Przewaznie tak jest,ze odczekuja do 3 razy i potem zaczynaja TEZ myslec ,co powinno sie jeszcze zbadac.
mozna zrobic jeszcze milion badan ,mysle ze zanim zrobimy ci tu pranie mozgu,porozmwiaj lekarzem.Przewaznie tak jest,ze odczekuja do 3 razy i potem zaczynaja TEZ myslec ,co powinno sie jeszcze zbadac.
ewelin86
Fanka BB :)
No to ciekawe jeszcze takiego nie znalazłam, w sumie nie szukalamforum na ktory zadwane sa pytania do embriologa
Megi-mnie to cholernie ciekawi i wiem przynajmniej ze odpowiada ktos kto ma pojecie.Duzo ciekawych rzeczy mozna znalezc.
Mnie tez ciekawi i wciąga jak czytam, tez jak czytam historie innych to uczy mnie to bardzo pokory, bo czasem mam pretensje do całego świata, a wcale nie mam tak najgorzej.
Megi ja godzinę po becie juz chciałam coś wiedzieć. nie dogadalam się z dr od razu a potem przeź tel było ciężko. Oczywiście on stwierdził, że nigdy nie zakłada, że się nie uda i dlatego mi nic nie powiedział, a poza tym nikt "normalny" nie pyta go o krio 1h po negatywnym teście tak, że ekhm
Ja pamietam jaka byłaś rozbita po teście, ja tez tak reaguję. Jak ostatnio sie dowiedziałam w gabinecie nie mam żadnego zarodka zamrożonego, to ryczałam jak dziecko, chciałam zeby ktoś mi pomógł szybko, na juz, nie byłam w stanie przyjąć ze musze odczekać... No straszne uczucie. Następnego dnia jakos zaczyna sie dochodzić do siebie, myślec rozsądnie, ale pierwszy szok to dramat.
reklama
Podziel się: