lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
meg - nie ma potrzeby.... nie trac kasy na to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja wizyta tez trwała ponad godzine, ale było to spotkanie grupowe bvyło na niej ok 20 par i było wszystko omawiane, pokazywali na filmy, i każdy dostał sterte papierów informacyjnych i do podpisania, oraz skierowania na badania. Jak zrobiliśmy badania to następna wizyta była juz z położną i trawała może z 15 min.
margolka280883 a jeśli mogę spytać to w jakiej klinice bedziesz mieć ivf?
Margolka - nasza wizyta z podpisywaniem papierow i omawianiem procedury tez trwala 2 godz. Gkvip ma dobry pomysł, z tym zapisaniem pytan, bo czlowiek jest w takim szoku, ze o polowie rzeczy zapomina. Super, ze Wam sie tak szybko udało. Dolaczam do pytania, w jakiej klinice bedziecie podchodzic do ivf?