reklama
mam do Was dziewczyny pytanie..kazano mi przyjść na betę 10dpt...czy to nie za wcześnie?
a kiedy testujesz?
ja robiłam betę w 8 dniu i odstawiłam leki ale ja miałam podane blastusie więc jeśli ciąża byłaby to już byłoby coś wiadomo !!
a wytrzymasz dłużej?? mi kazano robić w 9-10 dniu !! ale nie wytrzymałam i zrobiłam bete przed wekendem
Gdzie podchodzisz?
Hej dziewczyny! Mam do Was pytanko- Jestem dopiero po 3 zastrzyku Gonal F a już dziwnie mi świdruje w brzusiu a dziś na dodatek mam jakieś brązowe upławy . Czy to normalne? Po ilu zastrzykach już rosną jajeczka?
POZDRAWIAM
ja nigdy nie miałam plamień, myślę że trzeba poinformować lekarza o tym !!
co do brzucha, coś już tam rośnie i to dość duża dawka hormonów, każda może inaczej reagować inaczej!!
A ja mam już plan więc mi lepiej:-)
Dziś idę na akupunkturę - zobaczę co to jest. Może mnie odstresuje.
A za jeden cykl zaczynamy wszystko od nowa. Lekarz powiedział, że nie musze odczekiwac więcej niż jeden .
I chyba nie zmienię miejsca...
Dziś idę na akupunkturę - zobaczę co to jest. Może mnie odstresuje.
A za jeden cykl zaczynamy wszystko od nowa. Lekarz powiedział, że nie musze odczekiwac więcej niż jeden .
I chyba nie zmienię miejsca...
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
aknesis
zdarzaja sie plamienia w czasie stymulacji. ja mialam je osobiscie w czasie jednej z symulek
zdarzaja sie plamienia w czasie stymulacji. ja mialam je osobiscie w czasie jednej z symulek
reklama
Chciałabym poruszyć jeszcze jedną sprawę..jakie jest Wasze zdanie na temat nie używania w dniu punkcji, transferu perfum(to wiadomo) ale też lakierów do włosów,kosmetyków do mycia zapachowych itp...czy ktoś Was instruował jak postępować?czy byłyście np lekko popsikane np lakierem...ja tak sobie nad tym myślę i niewiem czy jest się w stanie uniknąć w klinice tych zapachów...bo wierzycie w cuda że pielęgniarki czy lekarze nie są niczym popsikani..? .Jakie jest Wasze zdanie?
Podziel się: