reklama
mam do Was dziewczyny pytanie..kazano mi przyjść na betę 10dpt...czy to nie za wcześnie?
a kiedy testujesz?
ja robiłam betę w 8 dniu i odstawiłam leki
a wytrzymasz dłużej?? mi kazano robić w 9-10 dniu !! ale nie wytrzymałam i zrobiłam bete przed wekendem
Gdzie podchodzisz?
Hej dziewczyny! Mam do Was pytanko- Jestem dopiero po 3 zastrzyku Gonal F a już dziwnie mi świdruje w brzusiu a dziś na dodatek mam jakieś brązowe upławy . Czy to normalne? Po ilu zastrzykach już rosną jajeczka?
POZDRAWIAM
ja nigdy nie miałam plamień, myślę że trzeba poinformować lekarza o tym !!
co do brzucha, coś już tam rośnie
A ja mam już plan więc mi lepiej:-)
Dziś idę na akupunkturę - zobaczę co to jest. Może mnie odstresuje.
A za jeden cykl zaczynamy wszystko od nowa. Lekarz powiedział, że nie musze odczekiwac więcej niż jeden
.
I chyba nie zmienię miejsca...
Dziś idę na akupunkturę - zobaczę co to jest. Może mnie odstresuje.
A za jeden cykl zaczynamy wszystko od nowa. Lekarz powiedział, że nie musze odczekiwac więcej niż jeden
I chyba nie zmienię miejsca...
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
aknesis
zdarzaja sie plamienia w czasie stymulacji. ja mialam je osobiscie w czasie jednej z symulek
zdarzaja sie plamienia w czasie stymulacji. ja mialam je osobiscie w czasie jednej z symulek
reklama
Chciałabym poruszyć jeszcze jedną sprawę..jakie jest Wasze zdanie na temat nie używania w dniu punkcji, transferu perfum(to wiadomo) ale też lakierów do włosów,kosmetyków do mycia zapachowych itp...czy ktoś Was instruował jak postępować?czy byłyście np lekko popsikane np lakierem
...ja tak sobie nad tym myślę i niewiem czy jest się w stanie uniknąć w klinice tych zapachów...bo wierzycie w cuda że pielęgniarki czy lekarze nie są niczym popsikani..?
.Jakie jest Wasze zdanie?
Podziel się: