reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

agagr33 wow 4 dzieciątka w Tobie !! pamiętak pozytywne nastawienie to połowa sukcesu !!
a po co ten duphaston? kurcze ja mialam estrofem, luteine i tyle !! ciekawa jestem czy faktycznie rodzaj i ilosc lekow może coś z działać, a i w pierwszych dniach mialam tez relanium

reklama
mam do Was dziewczyny pytanie..kazano mi przyjść na betę 10dpt...czy to nie za wcześnie?

a kiedy testujesz?
ja robiłam betę w 8 dniu i odstawiłam leki :( ale ja miałam podane blastusie więc jeśli ciąża byłaby to już byłoby coś wiadomo !!
a wytrzymasz dłużej?? mi kazano robić w 9-10 dniu !! ale nie wytrzymałam i zrobiłam bete przed wekendem
Gdzie podchodzisz?

Hej dziewczyny! Mam do Was pytanko- Jestem dopiero po 3 zastrzyku Gonal F a już dziwnie mi świdruje w brzusiu a dziś na dodatek mam jakieś brązowe upławy . Czy to normalne? Po ilu zastrzykach już rosną jajeczka?
POZDRAWIAM

Hej dziewczyny! Mam do Was pytanko- Jestem dopiero po 3 zastrzyku Gonal F a już dziwnie mi świdruje w brzusiu a dziś na dodatek mam jakieś brązowe upławy . Czy to normalne? Po ilu zastrzykach już rosną jajeczka?
POZDRAWIAM

ja nigdy nie miałam plamień, myślę że trzeba poinformować lekarza o tym !!
co do brzucha, coś już tam rośnie :) i to dość duża dawka hormonów, każda może inaczej reagować inaczej!!

A ja mam już plan więc mi lepiej:-)
Dziś idę na akupunkturę - zobaczę co to jest. Może mnie odstresuje.
A za jeden cykl zaczynamy wszystko od nowa. Lekarz powiedział, że nie musze odczekiwac więcej niż jeden :).
I chyba nie zmienię miejsca...

reklama
Chciałabym poruszyć jeszcze jedną sprawę..jakie jest Wasze zdanie na temat nie używania w dniu punkcji, transferu perfum(to wiadomo) ale też lakierów do włosów,kosmetyków do mycia zapachowych itp...czy ktoś Was instruował jak postępować?czy byłyście np lekko popsikane np lakierem:)...ja tak sobie nad tym myślę i niewiem czy jest się w stanie uniknąć w klinice tych zapachów...bo wierzycie w cuda że pielęgniarki czy lekarze nie są niczym popsikani..?:) .Jakie jest Wasze zdanie?

Do góry