reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My sobie leżakujemy :) ahh te poniedziałki :)

Załączniki

• 1460364064041-51874521.jpg
    1460364064041-51874521.jpg
    245,2 KB · Wyświetleń: 79
Ja wczoraj do M mówiłam, że chce pieska a on czy będę z nim wychodzić :) tak mi się marzy piesek :)
To mój 3 piesek ale normalnie jest cudowna. Ma 3.5 mc jest taka mądra i kochana. Tylko się przytula i czasem wiadomo wariuje :) sama bym oszalała bo mąż w uk. Tak mam do kogo się przytulić i wyplakac jak trzeba :) mopsy to cudowne pieski. A ona jest taka przylepą że do WC nawet biegnie za mną ;) jest cudowna i mam nadzieję że dzięki niej uda mi się Teraz bo część jakiegoś instynktu macierzyńskiego przelewam na nią i jest mi o wiele łatwiej myśleć pozytywnie :)

tego niestety nie da sie wykluczyc,ale nie myslalam bym o tym, okres ma prawo przyjsc i po 35 dniach i to jest uwazane z med.punktu widzenia za normalne.A bralas wczesniej jakies hormony, leki,stymulacje ,Cos ???
Wybacz ,ale 3 dni tu nie zagladalam i nie wiem jaka sytuacja u Ciebie.???
Moze mialas ogromnego stresa???
Ja po ostatniej stymulacji ,czekalam na okres 42 dni, zdarza sie tutaj ,ze dziewczynom w trakcie leczenia sie spoznia,bo przez cykle wywolywane hormonamii,ma sie prawo rozregulowac.
Hej nic teraz nie biore. Narazie mamy odpoczynek od wszystkich lekow.

Dzień dobry :)

Podczytuję, ale nie ma co pisać :( Męczy mnie strasznie na @, niedobrze, leci ze mnie tam na dole normalnie woda..choć dopiero 25 d.c., ale może już przyleźć czuję i taki marazm ogólnie, pogoda jeszcze dobija :(

________
Kciuczki za dzisiaj! &&& !!!

najeczko, ;* kiedy zaczynasz się kuć?
Moniś ja się już kłuję od tygodnia :D w piątek mam wizytę i pewnie wchodzi menopur :)
Dziś przyszła @ po odstawieniu anty. Też Cierpię :* Także tulę..i wiesz, razem raźniej :)

Agatek
Ty pisałaś o bólu pachwiny? Mi doskwiera od około 2 miesięcy, raz mocniej raz mniej. Taki ból rwący momentami. Teraz - w trakcie @ dodatkowo mocniej to odczuwam. Byłam z tym u internisty. Powiedziała, że nic groźnego się tam nie dzieje, że mam nieco powiększone węzły chłonne w tym miejscu i w sumie tyle...I że generalnie mogłam sobie coś naciągnąć w czasie pracy, bo sporo dźwigam.
U Ciebie może się to wiązać ze zmianami, z tym że się "rozrastasz". Miejmy nadzieję, że to to. Albo rzeczywiście wczoraj się narobiłaś za dużo i tak to odczuwasz. Głowa do góry. Oby było wszystko ok! Ściskam.

Aniko czytam :) Zaglądam :) I czekam na wizytę :))) A jak tam u Ciebie kochana? Bóle, które Ci dokuczały - ustały?
Kciuki za praktyki!!!!! &&& :)):*

KCIUKI ZA Was dziewczyny!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry