reklama
anika11
Fanka BB :)
2 x 1 tabletkę dziennie
ale jaką dawkę? 5 czy 10 mg?
pisanka89
5 dzwoniłam.do kliniki i mam napisane do 13 kwietnia czyli by się zgadzało ale jeszcze mam.zadzwonic do mojego Lekarza i się upewnicale jaką dawkę? 5 czy 10 mg?
pisanka89
No właśnie nie wiem Jeszce muszę się do niego dodzwonić ale wiadomo jak to jest ja nie wiem co się u mnie dzieje boli mnie brzuch jak na @ mam "okreskupe" (przepraszam za wyrażenie zawsze mi towarzyszy podczas @) i zaraz sobie wydlubie kręgosłup...Pisanka, upewnij się, bo tego leku nie powinno się odstawiać z dnia na dzien, ale powoli z niego schodzić zmniejszajac dawkę. ja najpierw miałam dawkę dobową 10, potem 7,5 i na koncu 5
A ja zawsze odstawiam od razu, nigdy nie schodziłam stopniowo, nikt nie kazał takPisanka, upewnij się, bo tego leku nie powinno się odstawiać z dnia na dzien, ale powoli z niego schodzić zmniejszajac dawkę. ja najpierw miałam dawkę dobową 10, potem 7,5 i na koncu 5
ewelin86
Ja też tak się czuje a @ dopiero planowo w niedziele ma przyjśćNo właśnie nie wiem Jeszce muszę się do niego dodzwonić ale wiadomo jak to jest ja nie wiem co się u mnie dzieje boli mnie brzuch jak na @ mam "okreskupe" (przepraszam za wyrażenie zawsze mi towarzyszy podczas @) i zaraz sobie wydlubie kręgosłup...
agatek28
Aniko ja mysle ze ja w pracy wiecej odpoczne, bo caly czas siedze, niz w domu gdzie sie naganiam za dzieckiem, robie mu jesc, chodzimy na spacery itd. Jade dzissiaj do lekarza, ogolnie ja sie oszczedzam, ale wczoraj przegielam, 4 godz gotowalam, pieklam, pol nocy nie spalam, i dzis mam tego efekty. Boli mnie podbrzusze, nie jest to silny bol, ale jednak. Drze o dzidziusia, boje sie ze zaczelam wlasnie poronienie.
reklama
pisanka89
Ja dopiero 4 dpt więc to dziwne bo niestety nie.jest to ból który można pomylić z czymś.innym:/ dodzwonie się do lekarza to zapytamJa też tak się czuje a @ dopiero planowo w niedziele ma przyjść
Podziel się: