reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiem, wiem ale mam wrażenie że zaraz po stymulacji mój organizm jest taki "pobudzony". Nie ma spokoju we mnie. Przy crio idziesz na spokojnie.
oj ja to spokojna nie szłam :) to bylo nasze pierwsze ivf, nie mogłam mieć transferu po punkcji i musieliśmy zamrozić. Przed crio byłam tak zdenerwowana ze masakra. Teraz trochę mniej się stresuje ale to moze dlatego ze jeszcze nie znam terminu. Zobaczymy jak będzie później :)

reklama
Madzionga gratki, ekstra wiesci, super i baaaaardzo sie ciesze ze wszystko wporzadeczku. Teraz kochana tylko rosnij zdrowiutko :-*

Dziewczynki mam takie czarne mysli, tylko Wam moge powiedziec. Boje sie ze na nast usg uslysze ze serduszko juz nie bije, taki mam stres... Cos okropnego, zadne zycie, zyje z dnia na dzien :/ dzisiaj uslyszalam, ze znajoma poronila, wlasnie w poczatkowych tygodniach... tak bym chciala, zeby ten 1 trymestr juz sie skonczyl...
Jeszcze brzuch mnie zaczal pobolewac :'(
Agatek, serduszko będzie pięknie biło !! Powiem Ci, że z każdym tygodniem robię się coraz spokojniejsza. Mam nadzieję, że u CIebie też tak będzie :)

Wiem, wiem ale mam wrażenie że zaraz po stymulacji mój organizm jest taki "pobudzony". Nie ma spokoju we mnie. Przy crio idziesz na spokojnie.
Coś w tym jest . U mnie w klinice mówią ze za kilka lat tylko z mrozonych będą transfery . Organizm bardziej gotowy odpoczety ale ..... jest więcej czynników niż tylko organizm .

Pisanka ale masz słodziaka, tylko do tulenia i całowania:) ja z moim dwie noce nieprzespane, biegunka, dwie wizyty u weterynarza, zastrzyki, tabletki. Dzis juz widzę lepiej, ale został w domu, bo normalnie to z M do pracy chodzi :)

Załączniki

• DSC_0147.jpg
    DSC_0147.jpg
    472,6 KB · Wyświetleń: 82
Pisanka ale masz słodziaka, tylko do tulenia i całowania:) ja z moim dwie noce nieprzespane, biegunka, dwie wizyty u weterynarza, zastrzyki, tabletki. Dzis juz widzę lepiej, ale został w domu, bo normalnie to z M do pracy chodzi :)
Jaki śliczny futrzak!! Możesz mu robić fryzurki :) moja dwa tygodnie temu miała biegunkę wymiotowala i całe święta na dyżurze u weterynarza spędziliśmy, ale czego się nie robi dla piesełkow :)

Moja niestety odeszła musiałam ja uśpić po 2 latach walki 2 operacjiacj rak przezucił się do mózgu nic nie dało się już zrobić. ....
minął już prawie rok a mnie wciąż boli
DSC_0766-1.jpg

Załączniki

• DSC_0766-1.jpg
    DSC_0766-1.jpg
    647,2 KB · Wyświetleń: 364
Mój normalnie ma grzywkę, która zupełnie zasłania oczy, czasem mylę się gdzie jest przód a gdzie tył. Ogólnie jest jak z jakiejś komedii, a znaleźliśmy go pod sklepem, gdzie podobno czekał dwa dni. Okazało się, że ma padaczkę, może dlatego ktoś go zostawił.
Ewunka znam ten ból, już dwa psy musieliśmy uśpić, jeden po 16 latach, drugi 5-letni, rak dziąsła:(
Coś w tym jest, ze przelewa sie na psy uczucia, zauważam ze jest dla nas namiastką maleństwa...

Załączniki

• WP_20160214_006.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160214_006.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    53,1 KB · Wyświetleń: 69
Mój normalnie ma grzywkę, która zupełnie zasłania oczy, czasem mylę się gdzie jest przód a gdzie tył. Ogólnie jest jak z jakiejś komedii, a znaleźliśmy go pod sklepem, gdzie podobno czekał dwa dni. Okazało się, że ma padaczkę, może dlatego ktoś go zostawił.
Ewunka znam ten ból, już dwa psy musieliśmy uśpić, jeden po 16 latach, drugi 5-letni, rak dziąsła:(
Coś w tym jest, ze przelewa sie na psy uczucia, zauważam ze jest dla nas namiastką maleństwa...
Ja jestem teraz jakoś wyjątkowo pozytywnie nastawiona może to przez pieska. Mój M zawsze narzekał że.ja tylko mam.czarne myśli zawsze i wkurzalam go tym bo co byśmy nie robili zawsze w to watpilam i mówiłam od.razu że się nie uda. Teraz jestem przekonana że się udało. Nie wiem dlaczego ale czuję że beta będzie tylko formalnościa :) chce w to wierzyć mimo tego że mogę się mylić ale nie dopuszczam tej myśli do siebie ze się nie uda :) może zwariowalam :)

reklama
Do góry