reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aniko ja mysle ze ja w pracy wiecej odpoczne, bo caly czas siedze, niz w domu gdzie sie naganiam za dzieckiem, robie mu jesc, chodzimy na spacery itd. Jade dzissiaj do lekarza, ogolnie ja sie oszczedzam, ale wczoraj przegielam, 4 godz gotowalam, pieklam, pol nocy nie spalam, i dzis mam tego efekty. Boli mnie podbrzusze, nie jest to silny bol, ale jednak. Drze o dzidziusia, boje sie ze zaczelam wlasnie poronienie.
Agatek lec.do lekarza jeżeli uważasz że coś może zagrażać. Przynajmniej będziesz spokojniejsza

reklama
Pisanko mnie też koło 4 dnia mocno jajnik bolal ale to chyba po punkcji dochodził do siebie.
Agatek może w środku trwa przemeblowanie i dlatego ten ból. Trzymam za Was kciuki.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Martka, no u mnie tak to z encortonem wygladało. z tego co wiem, to kilka dziewczyn miało podobnie.

Agatek, nawet tak nie myśl! Maluch rośnie i potrzebuje więcej miejsca, stąd dolegliwości. Jedź do lekarza i spróbuj się wyciszyć (choć wiem, że niełatwo).

Moniusia, najki, dawno nie pisalyscie...
Podczytuję, ale nie ma co pisać :( Męczy mnie strasznie na @, niedobrze, leci ze mnie tam na dole normalnie woda..choć dopiero 25 d.c., ale może już przyleźć czuję i taki marazm ogólnie, pogoda jeszcze dobija :(

________
Kciuczki za dzisiaj! &&& !!!

najeczko, ;* kiedy zaczynasz się kuć?

Ostatnia edycja:
reklama
mnie też kłuje w dole... ale ja miałam crio więc to nie po punkcji.... jestem dzisiaj pierwszy dzień w pracy dziś mój 4dpt.... najchętniej zrobiłabym już test... to czekanie mnie męczy
No właśnie ja też myślę że to nie po punkcji bo po punkcji czułam.od razu i pp pół h przeszło. Tez bym chciała już testować :) ale nic nie wyjdzie :) czyli coś jest w tym 4 dpt skoro mamy wszystkie takie same objawy :) ja rano miałam takie klucie ale inne niż zwykle. Igły w całym podbrzuszu aż się śmiałam i wzdrygałam z bólu :)

Do góry