reklama
anika11
Fanka BB :)
No to super, a jak się czujesz?
agatek28
Anika mialam sie zjawic 22/23 kwietnia, ale w obecnej sytuacji sprobuje wcisnac sie dzisiaj. Wzielam juz apap, nospe, a nadal boli mnie pachwina i calutki dol brzucha, jestem zaniepokojona. Mam nadzieje, ze to tylko od przeciazenia wczorajszego...
Jak chodzę to w podbrzuszu mnie boli jak na @ dlatego staram się prowadzić kanapowy tryb życia
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bety72
Cześć dziewczyny.
Kciuk i za dzisiejsze wizyty i punkcje
Ja dzisiaj do pracy. Będę się starała oszczędzać bo dzisiaj dopiero 4dpt ale mam.nadzieję, że moje dziecię już się chwyciło Endo i nie puści
Miłego dnia
Kciuk i za dzisiejsze wizyty i punkcje
Ja dzisiaj do pracy. Będę się starała oszczędzać bo dzisiaj dopiero 4dpt ale mam.nadzieję, że moje dziecię już się chwyciło Endo i nie puści
Miłego dnia
annemarie
Czesc dziewczynki:-) :-) :-) nadrobilam jakies 300 i nadal jestem nie na bieżącą
Strawbelka ma za chwile punkcje wiec za nią sciskam kciuki najbardziej.[emoji106]Madziaga,cudne wiesc[emoji172]Pisanka,to co opisujesz to efekty po punkcji w połączeniu z lekami,na okres jest za wczesnie i wcale go nie chcesz ,prawda?
Bety,matko,uwazaj na siebie i dzidzie[emoji1]Anikus ,ja juz dawno po egzaminach.przez sobote i niedz.mialam taka pogode ,ze Majorka przy niej wysiada,dzisiaj tez samo słońce,wiec dalej rylam w ziemi,wczoraj wieczorem musielismy uśpić swinke morską dzieciaków,więc mamy histerię w chacie,strasznie za nią tęsknią,też mnie ruszylo[emoji22]takie życie...
Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom
Strawbelka ma za chwile punkcje wiec za nią sciskam kciuki najbardziej.[emoji106]Madziaga,cudne wiesc[emoji172]Pisanka,to co opisujesz to efekty po punkcji w połączeniu z lekami,na okres jest za wczesnie i wcale go nie chcesz ,prawda?
Bety,matko,uwazaj na siebie i dzidzie[emoji1]Anikus ,ja juz dawno po egzaminach.przez sobote i niedz.mialam taka pogode ,ze Majorka przy niej wysiada,dzisiaj tez samo słońce,wiec dalej rylam w ziemi,wczoraj wieczorem musielismy uśpić swinke morską dzieciaków,więc mamy histerię w chacie,strasznie za nią tęsknią,też mnie ruszylo[emoji22]takie życie...
Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia_basia
Kurcze, u mnie kompletnie nic. Nic nie boli, nawet powróciła ochota na fajki, która kompletnie odeszła w czasie stymulacji.
ewciaewcia
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny moze mialyscie taki przypadek w piatek powinnam miec okres ale nie mam do tej pory zrobilam 2 testy nie jestem w ciąży nigdy az tak okres mi sie nie spoźniał moze jaki torbiel lub cysta mi sie zrobila co sądzicie.
reklama
pisanka89
Dzień dobry wszystkim i powodzenia dzisiaj dla dziewczyn powiedzcie mi jak kończy mi się encorton za 4 dni a mam go brać do testu czyli jeszcze dni 10 to czy na.odleglosc mogą mi jakoś wypisać receptę i przesłać? Nie będę jechala 300 km pp jedna receptę a myślałam że leki są wyliczone :/
Podziel się: