reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Widzę że każda z nas ma humor odpowiedni do pogody :( dziewczyny ja na temat objawów już nic nie wróżę bo równie dobrze z fusów możemy wrozyc. Na tą chwilę to już nie mamy wpływu na nic . Ja już plan mam na czerwiec teraz tylko zbieram kasę a poza tym jak pogoda będzie sprzyjała to z budową dalej ruszamy:) i muszę się niestety przyznac ze zaniedbalam moje dzieci w przedszkolu i na rewalidacji więc wpadnę w wir pracy , przynajmniej tak będę chciała.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wybacz ...Ja od nie dawna mam ten telefon i korzystam tylko z telefonu uczę się jeszcze na nim pisać i pewnie gdzieś przycisnelam przez pomyłkę .Nie gniewaj się to naprawdę nie było celowe przepraszam ...
Nie gniewam sie;) tylko bylam ciekawa dlaczego akurat taka ocena, bo jak dziewczyny dostaja negatywa to wiadomo ze przez pomylke bo ktos chcial dac pozytywa;)

Madzionga trzymam kciuki za dzisiajsze widoki.

Wtorkowo-zatranaferowane dziewczyny ,dzisiaj półmetek- 5dpt :) jakoś tym razem czas płynie mi szybko, pomimo l4 .
Mnie wczoraj tez naszło przeczucie, ze sie nie udało, zupełnie nic nie czuje, tak jak przy wszystkich nieudanych transferach. Po ostatnim wiedziałam, ze coś się dzieje i beta potwierdziła, a tym razem znowu nic :(
Prześlijcie troche pozytywnej energii albo kopa w tyłek stawiającego do pionu
Wszystko będzie dobrze! Już tyle przeszłości, że tym razem musi się udać. Życie nie jest aż tak niesprawiedliwe, a te wszystkie cierpienia na pewno zostaną wynagrodzone :-) A że nic się nie dzieje, to akurat dobrze. Mój lekarz powtarza mi, że to będzie normalna ciąża, niczym nie będzie się różnić od naturalnej. A zobacz, ile kobiety przez pierwsze tygodnie nie wie,że jest w ciąży (partnerka kumpla dowiedziała się w 4 czy 5 miesiącu, chociaż to akurat skrajny przypadek - ale dzidzia się urodziła zdrowa i wszystko jest ok). Brak objawów, to dobry objaw! Trzymam kciuki :-)

Hej, myślę że to świetny pomysł. Niech M się przy pielegniarce nauczy ! Butterfly, mi czasem wchodziła cała igła, czasem 3/4, różnie. czasem bolało tak, że łzy same płynęły, czasem nic nie czułam... Różnie to jest. i nie myśl, że z Tobą jest coś nie tak ! To normalne ze sie boisz...
A jeśli chodzi o teściów, to bardzo ci współczuję.mam podobnie. Może nie komentowali głośno, ale nie potrafili zrozumieć zmian nastroju, strachu, płaczu niby bez powodu...
Ale wiecie, tak sobie myślę, że nikt kto przez to nie przeszedł nie jest w stanie nas zrozumiec...
Miłego dnia !!!!! :*
Chyba masz rację - nie zrozumie nas nikt,kto sam przez to nie przechodził, nie walczył ze strachem, obawami i własnymi demonami. Teoretyzować jest łatwo.
Jak to dobrze, że na Was trafiłam! :-)

Buterfly na poprawe humoru;)
Moj maz tez mi mowil ze przezywam te zastrzyki tak...i jak sie go pytalam czy by sie nie bal sibie robic zastrzykow to mowil ze nie ze to nic takiego.
Dzis mu mowie ze zistalo mi troche strzykawek i igiel i zeby sobie wbil tylko igle bez leku i wyciagnal zeby mi pokazac ze sie nie boi. Juz inaczej gadal, zaczal sie smiac i wykrecac, ze niby krzywde mu chce zrobic...
Ja mowie ze tylko wbije i wyciagnie zeby zobaczyc jak to jest.
Nie zrobil tego;) widac oni wszyscy tacy macho sa;)

Buterfly na poprawe humoru;)
Moj maz tez mi mowil ze przezywam te zastrzyki tak...i jak sie go pytalam czy by sie nie bal sibie robic zastrzykow to mowil ze nie ze to nic takiego.
Dzis mu mowie ze zistalo mi troche strzykawek i igiel i zeby sobie wbil tylko igle bez leku i wyciagnal zeby mi pokazac ze sie nie boi. Juz inaczej gadal, zaczal sie smiac i wykrecac, ze niby krzywde mu chce zrobic...
Ja mowie ze tylko wbije i wyciagnie zeby zobaczyc jak to jest.
Nie zrobil tego;) widac oni wszyscy tacy macho sa;)
Bardzo dobry pomysł- teściowi to zaproponuję ☺

reklama
Cześć dziewczyny.
Pogoda nas dzisiaj nie rozpieszcza.
Dzisiaj mój 3dpt i proces implantacji się rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywać ” się w endometrium.
Ciekawe czy jakieś objawy się pojawią. Teraz jedyne ale nie jednoznacznie świadczące o.ciąży to: Ból piersi, rozdrażnienie, ból głowy ale raczej lekki, podwyższona temperatura, apetyt, senność.
Zobaczymy później. :) Oby objawy świadczyły o ciąży a nie były tylko wynikiem faszerowania się tabsami

Do góry