reklama
annemarie
Fanka BB :)
Megi* nie dajmy sie zwariowac
ja mialam zawsze eno 18-20 i dok.mowil ze jest super
jak sie zaczniemy te cala procedure rozbierac na czesci i sie zastanawiac nad kazdym szczegolem to padniemy na zawal zanim do niej dojdzie..
spokojnie
jak sie zaczniemy te cala procedure rozbierac na czesci i sie zastanawiac nad kazdym szczegolem to padniemy na zawal zanim do niej dojdzie..
spokojnie
anika11
Jak Wy możecie do tak późna wytrzymać Ja 23 i oczy mi się zamykają, nawet teraz co chwila ziewam Nie wiem, może to od pogody też zależy
Ja po tranferze caly czas bylam senna i duzo spalam. Teraz max do 23 wytrzymuje i około 6 się budzę...
Haha no ja zwykle sprzątam po swoim, ale wczoraj musiałabym chyba gąbka wciągaćCzasem chyba jakiś wirus w powietrzu bo często mi się zdarzało ze jak wychodziłam z moim po nocy za potrzebą to inni też byli na spacerze i chodnik miał też dużo niespodzianek kleksow
Ja jestem nocny marek, a raczej nocna martkaJak Wy możecie do tak późna wytrzymać Ja 23 i oczy mi się zamykają, nawet teraz co chwila ziewam Nie wiem, może to od pogody też zależy
Ewunka
w Wikipedii taką informację znalazłam wiec chyba coś w tym jest ze tu nie robią transferu jak endometrium jest poza norma.Dziękuje, taką mam spinę zeby sie udało, pewnie jak my wszystkie ale przy tym podejściu troche szaleję
No wlasnie, mega drogi, na dwa tygodnie wyszło mi 400 zl[emoji52]
Mozna mieć za duże??? Bo ja jeszcze wcinam to orzechy brazylijskie, zagryzam ananasem, chyba ze mi sie juz cos pomyliło.
Dzieki. Luteina tez ze mnie wylatuje, chociaż ostatnio przynajmniej nie miałam od niej podrażnień, bo kiedyś to wogole nie mogłam stosować bo myślałam ze sie zadrapię na smierć.
Dzieki byle by to były silne jajca
U kobiet miesiączkujących w okresie okołoowulacyjnym przeciętnie jest to 7–9 mm, a w drugiej fazie cyklu do 15 mm (za nieprawidłową grubość wyścieliska dla kobiet miesiączkujących uznaje się wartość powyżej 15 mm)
w Wikipedii taką informację znalazłam wiec chyba coś w tym jest ze tu nie robią transferu jak endometrium jest poza norma.
U kobiet miesiączkujących w okresie okołoowulacyjnym przeciętnie jest to 7–9 mm, a w drugiej fazie cyklu do 15 mm (za nieprawidłową grubość wyścieliska dla kobiet miesiączkujących uznaje się wartość powyżej 15 mm)
To mnie zmartwilas, teraz bede główkować do wtorku...
Megi* nie dajmy sie zwariowac
spokojnie
Ja to padnę, a w moim wieku zawał może być śmiertelny
Ewunka
Nie ma się co martwić na zapas. Jeżeli Twój lekarz uzna ze nie jest prawidłowe to tylko się w czasie chwile rozciagnie.To mnie zmartwilas, teraz bede główkować do wtorku...
Ja to padnę, a w moim wieku zawał może być śmiertelny
Wiesz co lekarz to inna teoria ja po prostu pisze co mi wiadomo od mojego lekarza . Mówi do in vitro potrzebne są 3 rzeczy zarodek odpowiednie endometrium i chęć współpracy organizmu .Dwie pierwsze mogą lekami doszlifować to trzecie juz w naszych rękach i rękach Boga . To teoria mojego lekarza.
reklama
G
Gość
Gość
Anika11, widzialam ze mnie w kalendarz wpisalas dziekuje
Nie chcialam sie wpisywac i nigdy o to nie prosilam, bo balam sie ze zapesze
Ale jak dzis zobaczylam sie w kalendarzu, to mi sie zrobilo bardzo milo, ze ktos o mnie pamieta, nawet lezka mi sie w oku zakrecila...Dziekuje Anika za pamiec
Nie chcialam sie wpisywac i nigdy o to nie prosilam, bo balam sie ze zapesze
Ale jak dzis zobaczylam sie w kalendarzu, to mi sie zrobilo bardzo milo, ze ktos o mnie pamieta, nawet lezka mi sie w oku zakrecila...Dziekuje Anika za pamiec
Podziel się: