reklama
Hejka dziewczyny widzę ze z tego co piszecie to w czasie stymulacji macie wizyty już od 5 dc i tak co parę dni tak? Bo u mnie w klinice kazali mi przyjsc dopiero 11dc na pierwsze usg a mam tak brzuch spuchniety ze az się martwię i do tego jakby pecherz mnie boli taki ucisk w dole brzucha furagin coś nie pomaga . Martwię się co mi się tam zrobiło ...Nie mogę doczekać się j utrzejszej wizyty tak mi to dokucza.Miała któraś coś takiego?
Super, niech synuś rośnie zdrowo. Jak to szybko leci, pamiętam dopiero podejrzewałaś naturalsa, a tu już okazuje się chłopakiemCześć dziewczyny,
U mnie po wizycie wszystko ok. Dziś normalna wizyta i konsultacja wyników, bez usg. Z poniedziałkowego usg wiem, że to chłopak będzie![]()
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!
D
Deleted member 134305
Gość
Dziewczyny mam takie pytanie. Mam umówiona punkcję na poniedziałek, dziś dostałam karteczkę z wytycznymi i tam jest napisane ze partner ma mieć 3-5 dni przerwy we współżyciu, u nas jest juz ponad 2 tygodnie, nie wiem czy teraz nie jest juz za późno na współżycie, miała któraś z was taki problem?
pisanka89
Fanka BB :)
Nie jest za późno dzisiaj raczej "musicie"Dziewczyny mam takie pytanie. Mam umówiona punkcję na poniedziałek, dziś dostałam karteczkę z wytycznymi i tam jest napisane ze partner ma mieć 3-5 dni przerwy we współżyciu, u nas jest juz ponad 2 tygodnie, nie wiem czy teraz nie jest juz za późno na współżycie, miała któraś z was taki problem?
MartiniM
Mi mowili 2-5 dni wstrzemiezliwosciDziewczyny mam takie pytanie. Mam umówiona punkcję na poniedziałek, dziś dostałam karteczkę z wytycznymi i tam jest napisane ze partner ma mieć 3-5 dni przerwy we współżyciu, u nas jest juz ponad 2 tygodnie, nie wiem czy teraz nie jest juz za późno na współżycie, miała któraś z was taki problem?
Up up dziewczyny co do mojego wczesniejszego wpisu mial ktos tak ?
ewelin86
Mi zawsze kazał min 3 cykle. Ale wszystko się uda i nie myśl o tymEwelin dziękuję dobrzecały dzień leżę
A mam takie pytanie jakby się teraz nie udalo to za ile mogę ponownie się stymulować do ivf?
reklama
Podziel się: