reklama
Hejka dziewczyny widzę ze z tego co piszecie to w czasie stymulacji macie wizyty już od 5 dc i tak co parę dni tak? Bo u mnie w klinice kazali mi przyjsc dopiero 11dc na pierwsze usg a mam tak brzuch spuchniety ze az się martwię i do tego jakby pecherz mnie boli taki ucisk w dole brzucha furagin coś nie pomaga . Martwię się co mi się tam zrobiło ...Nie mogę doczekać się j utrzejszej wizyty tak mi to dokucza.Miała któraś coś takiego?
Super, niech synuś rośnie zdrowo. Jak to szybko leci, pamiętam dopiero podejrzewałaś naturalsa, a tu już okazuje się chłopakiemCześć dziewczyny,
U mnie po wizycie wszystko ok. Dziś normalna wizyta i konsultacja wyników, bez usg. Z poniedziałkowego usg wiem, że to chłopak będzie
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!
D
Deleted member 134305
Gość
Dziewczyny mam takie pytanie. Mam umówiona punkcję na poniedziałek, dziś dostałam karteczkę z wytycznymi i tam jest napisane ze partner ma mieć 3-5 dni przerwy we współżyciu, u nas jest juz ponad 2 tygodnie, nie wiem czy teraz nie jest juz za późno na współżycie, miała któraś z was taki problem?
pisanka89
Fanka BB :)
Nie jest za późno dzisiaj raczej "musicie". Mi lekarz powiedział że lepiej 2-3 dni niż tydzień więc dwa tygodnie to stanowczo za długo. Jak jesteś niepewna zadzwoń do kliniki nawet na recepcji ci powiedząDziewczyny mam takie pytanie. Mam umówiona punkcję na poniedziałek, dziś dostałam karteczkę z wytycznymi i tam jest napisane ze partner ma mieć 3-5 dni przerwy we współżyciu, u nas jest juz ponad 2 tygodnie, nie wiem czy teraz nie jest juz za późno na współżycie, miała któraś z was taki problem?
MartiniM
Mi mowili 2-5 dni wstrzemiezliwosci wiec dzisiaj musicie i na poniedzialek akurat bedzie 3 dzien i takDziewczyny mam takie pytanie. Mam umówiona punkcję na poniedziałek, dziś dostałam karteczkę z wytycznymi i tam jest napisane ze partner ma mieć 3-5 dni przerwy we współżyciu, u nas jest juz ponad 2 tygodnie, nie wiem czy teraz nie jest juz za późno na współżycie, miała któraś z was taki problem?
Up up dziewczyny co do mojego wczesniejszego wpisu mial ktos tak ?
ewelin86
Mi zawsze kazał min 3 cykle. Ale wszystko się uda i nie myśl o tymEwelin dziękuję dobrze cały dzień leżę
A mam takie pytanie jakby się teraz nie udalo to za ile mogę ponownie się stymulować do ivf?
reklama
Podziel się: