reklama
butterfly1331
Moderator
Nie
O zmianach ustawy i rządzie nie będę się wypowiadać, szkoda zdrowia :-/
Nie wiedziałam tego. To było pozytywne zaskoczenie :-)Butterfly, super z tymi lekami! Nawet jak się podchodzi komercyjnie, to masz prawo do trzykrotnej refundacji lekow szkoda że tylko do końca czerwca :/
O zmianach ustawy i rządzie nie będę się wypowiadać, szkoda zdrowia :-/
butterfly1331
Moderator
Obyś miała rację! :-)Hej dziewczyny Butterfly jeżeli ja robię sobie zastrzyki to ty też dasz radę! nawet w liceum uciekalam z gabinetu przed igłą. 5 dni próbowałam zrobić zastrzyk ale mąż był to po niepowodzeniu i tak padło na niego Gdy wyjechał we wtorek jestem skazana na siebie. Przy pierwszym zastrzyku tak płakałam i trzesly mi się ręce że cofałam co chwile tloczek strzykawki :/ za mną 3 zastrzyki łatwiej jakoś nie jest ale robię to pewniej Także głowa do góry jak ja najwieksza sierota sobie dała radę to ty tym bardziej
Teraz z innej beczki. Jak się odżywiacie po transferze? Czego unikacie? Przyjaciółka zabronila mi jesc więcej niż jednego pomarańcza dziennie, żadnych surowych rzeczy ani wątróbki. Traktuje mnie już jak w ciąży
Kwiecień to dobry miesiąc!
KWIECIEŃ
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
8: megi - podgląd w trakcie stymulacji
8: Malina780 - transfer
8: Piska23 - transfer
8: pisanka89 - podgląd w trakcie stymulacji
9: kamka75 - podgląd w trakcie stymulacji
9: Strawbelka - podgląd w trakcie stymulacji
10: madzionga - prenatalne w I trymestrze
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: koralik83 - sprawdzenie owulacji i decyzja o crio
12: Bety72 - badanie prg
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
14: natula - betowanie
14: marzen - betowanie
15: martka83 - betowanie
15: ewelin89 - betowanie
15: kasia_basia - betowanie
18: Bety72 - betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji
20: pisanka89 - betowanie
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
MAJ
Annemarie - transfer
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo?
Mnie na 12/04 - punkcja
Czytałam, że mogą powodować zatrucia. Można je jeść, ale jak się samemu hoduje. Ale tak naprawdę, to co stronka to inne produkty zakazane ja np.piję troszkę pepsi, bo uwielbiam, mam nadzieję, że jakoś strasznie tym nie szkodze dzieciom
Dzieki, nie wiedziałam. Ja tez małe łyczki czasem piłam jak miałam ochotę, ważne zeby z niczym nie przesadzać.
Witajcie dziewczyny
Ja dziś jadę na podgląd w trakcie stymulacji i pewnie już dziś dowiem się kiedy punkcja
Co do zastrzyków to tez się 1szego bałam, ale poźniej już poszło i teraz nie mam z tym problemów.
Co do wielkości brzuszka w ciązy to u mnie było bardzo szybko widać,ale jestem też dość drobna i niska, podobno w drugiej widac jeszcze szybciej
I jak? Bo idziemy łeb w łeb, bedziemy testować razem
Ja po wizycie. Dzisiaj mam 10dc i 7 jajeczek koło 15mm i 4 maluchy koło 11 mm wiec juz nie dogonią raczej, bo jeszcze tylko dziś i jutro stymulacja. Endo ładne, 18 mm chyba - czy to możliwe, bo troche mi sie juz wszystko miesza, estrogen 1700 chyba, a prg nie mam pojecia ale ok podobno. Punkcję mam we wtorek. I co mnie zaciekawiło to zamiast Luteiny dostałam Crinone gel, podobno rewelacja, czy któraś z Was tez to ma? Pierwszy raz o tym słyszę. Niby wszystko ładnie ale stres jest, wydaje mi sie ze powinnam mieć jeszcze jakieś badania bo do wtorku kupa czasu ale lekarz nie chciał mnie juz oglądać.
Mnie na 12/04 - punkcja
Ja po wizycie. Dzisiaj mam 10dc i 7 jajeczek koło 15mm i 4 maluchy koło 11 mm wiec juz nie dogonią raczej, bo jeszcze tylko dziś i jutro stymulacja. Endo ładne, 18 mm chyba - czy to możliwe, bo troche mi sie juz wszystko miesza, estrogen 1700 chyba, a prg nie mam pojecia ale ok podobno. Punkcję mam we wtorek. I co mnie zaciekawiło to zamiast Luteiny dostałam Crinone gel, podobno rewelacja, czy któraś z Was tez to ma? Pierwszy raz o tym słyszę. Niby wszystko ładnie ale stres jest, wydaje mi sie ze powinnam mieć jeszcze jakieś badania bo do wtorku kupa czasu ale lekarz nie chciał mnie juz oglądać.
Trzymam kciuki! Tak ja teraz miałam Crinone, fajne dosyć, ale bardzo dużo później z Ciebie tego wylatuje. Ale wygodniejsze niż luteina.
badasz szyjke i sluzówka jest przekrwiona czyli mieko ciasno i wilgotno ale to ma sens przy naturalnym cyku, jesteś w stanie sprawdzić czy była owu. A potem stan się utrzymuje, ale ja dużo z npl nie miałam wspólnego bo M OATIII,wiec tyle wiem... a po co Ci to ? zrób bete najwcześniej 10-11dpzYyy a jak się sprawdza organoleptycznie
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ja jak byłam na kursie przed in vitro to mówili że endometrium idealne to 9-13 tez dobre to 8 i 14 . Wiec 18 to dużo .Ale może tu panują inne standardy niż w PŁMnie na 12/04 - punkcja
Dzieki, nie wiedziałam. Ja tez małe łyczki czasem piłam jak miałam ochotę, ważne zeby z niczym nie przesadzać.
I jak? Bo idziemy łeb w łeb, bedziemy testować razem
Podziel się: