Ja chodziłam i wyglądałam jakbym do porodu miała iśćOmg. Oby była delikatna tylko. Kazał encorton odstawić. Dzisiaj koleżanka mi powiedziała że chodzę jak w ciąży okrakiem ( a mnie tak po prostu brzuch wysadzilo i boli)
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja się czuję jak słoń nie będąc w ciążyja sie czulam jak slon w ciazy
pisanka89
Mówisz że będzie dobrze? Nawet z hiperka?Ja chodziłam i wyglądałam jakbym do porodu miała iść
Ja nie miałam transferu przez hiperke, ale powiedzieli mi o tym juz w dniu punkcjiMówisz że będzie dobrze? Nawet z hiperka?
pisanka89
buuuu to mnie pocieszyłaś ;p i ile musiałas czekac? cały cykl?Ja nie miałam transferu przez hiperke, ale powiedzieli mi o tym juz w dniu punkcji
Dwa cykle, ale mna sie nie sugeruj. Skoro tobie lekarz powiedzial ze bedzie transfer to nie masz sie czym przejmować.buuuu to mnie pocieszyłaś ;p i ile musiałas czekac? cały cykl?
annemarie
Spokojnie,
mam nadzieje ,ze jutro bedzie wszystko GIT i nic ci nie zepsuje tego wielkiego dnia Roznie lekarze do tego podchodza,moj tez sie nie przejmowal i robil.
Mysl pozytywnie i ciesz sie na jutro to taki uskrzydlajacy dzien
mam nadzieje ,ze jutro bedzie wszystko GIT i nic ci nie zepsuje tego wielkiego dnia Roznie lekarze do tego podchodza,moj tez sie nie przejmowal i robil.
iga2421
Agatek pięknie ci się ulozylo i ciesz się z tego. Masz dziecko,jesteś w ciąży,zalapalas się na staż czyli wszystko super. Nie wyglądaj zlych wieści. Glowa do góry!
Martini ja tez miewalam takie bole w kroczu. To byl taki nagly,mocnawy bol i po paru sekundach przechodzil.
Martini ja tez miewalam takie bole w kroczu. To byl taki nagly,mocnawy bol i po paru sekundach przechodzil.
reklama
pisanka89
Dwa cykle, ale mna sie nie sugeruj. Skoro tobie lekarz powiedzial ze bedzie transfer to nie masz sie czym przejmować.
Myslę myslę kolejny raz nie mam wpływu na to co się wydarzy spróbuję zasnać. Dzięki za pomoc do jutraSpokojnie,
Podziel się: