reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spokojnie,
mam nadzieje ,ze jutro bedzie wszystko GIT i nic ci nie zepsuje tego wielkiego dnia:) Roznie lekarze do tego podchodza,moj tez sie nie przejmowal i robil.
Mysl pozytywnie i ciesz sie na jutro:) to taki uskrzydlajacy dzien;)

Agatek pięknie ci się ulozylo i ciesz się z tego. Masz dziecko,jesteś w ciąży,zalapalas się na staż czyli wszystko super. Nie wyglądaj zlych wieści. Glowa do góry!

Martini ja tez miewalam takie bole w kroczu. To byl taki nagly,mocnawy bol i po paru sekundach przechodzil.

reklama
Dwa cykle, ale mna sie nie sugeruj. Skoro tobie lekarz powiedzial ze bedzie transfer to nie masz sie czym przejmować.
Spokojnie,
mam nadzieje ,ze jutro bedzie wszystko GIT i nic ci nie zepsuje tego wielkiego dnia:) Roznie lekarze do tego podchodza,moj tez sie nie przejmowal i robil.
Mysl pozytywnie i ciesz sie na jutro:) to taki uskrzydlajacy dzien;)
Myslę myslę kolejny raz nie mam wpływu na to co się wydarzy :) spróbuję zasnać. Dzięki za pomoc do jutra ;-) ;)

Do góry