reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Powiem Ci ze tęsknię za tym by się wygazowac a w pon miałam.takie bóle że z łóżka sama wstać nie moglam bo napinal się brzuch. Dam radę oby jakoś to załagodził dał leki i będę śmigać z bąbelkami transfer przy dużej hiperce nie jest wskazany chyba.Jak nie sraczka to urokMagnezin biore caly czas 3x 1
Heheh bo pisanka pisala ze naciskajac brzuch jakby gazy byly wiec niech idzie na swieze powietrze i sie wygazuje A tak powaznie zawsze po narkozie czlowiek zagazowany jest, niech sobie ulzy heh
pisanka89
Miałam robiony 31 estradiol a punkcję 4 kwietnia więc świeżego wyniki nie miałam. A z 31 marca wynosił 1117 jeżeli dobrze czytam i jest to e2 jestem ciemna w te klockiPisanka-wiesz jaka mialas wartosc estradiolu przed punkcja?
agatek28
Olusja gratki :-) :-) :-) duzy juz Twoj Baczek :-) :-) :-) i z tego co widze tez starszy niz data z miesiaczki.
Martini mnie tez czasami pobolewa brzuszek, ale chyba dlatego ze sie rozciagamy?
Dziewczyny ja sie dostalam na ten staz i odczuwam taki irracjonaly lek, ze tyle szczescia na raz, ze zaraz cos jebutnie. Boje sie o mojego Kropka, chociaz bylam w pt na wizycie, widzialam, ze rosnie, slyszalam serduszko...
Chyba takie obawy mam tez dlatego, ze nie mam zadnych objawow ciazy. Czuje sie swietnie! Pierwsza ciaze przespalam, chodzilam zamulona, czasami zwymiotowalam, a teraz nic, zero!!! I dlatego tez jestem zestresowana. Wiem, ze nie mozna co chwila robic usg...
:'(
Martini mnie tez czasami pobolewa brzuszek, ale chyba dlatego ze sie rozciagamy?
Dziewczyny ja sie dostalam na ten staz i odczuwam taki irracjonaly lek, ze tyle szczescia na raz, ze zaraz cos jebutnie. Boje sie o mojego Kropka, chociaz bylam w pt na wizycie, widzialam, ze rosnie, slyszalam serduszko...
Chyba takie obawy mam tez dlatego, ze nie mam zadnych objawow ciazy. Czuje sie swietnie! Pierwsza ciaze przespalam, chodzilam zamulona, czasami zwymiotowalam, a teraz nic, zero!!! I dlatego tez jestem zestresowana. Wiem, ze nie mozna co chwila robic usg...
anika11
Ja 1 dnia wbijam sie bez problemu i nawet krewka nie poleci innego dnia tez zaciskam zeby i wbic sie nie moge, wiec nie martw sie jestesmy juz 2 co sie maja ciezko wbic
Ja też mam te problem robią się zrosty podskorne
annemarie
no to moze ci sie rozkrecac,u mnie to nie bylo nigdy przeszkoda do transferu,w innych klinikach czasami przekladaja bo ciaza napedza hiperke i trwa jeszcze dluzej.Jesli mialas 15 kom i wszystkie dojrzale ,to jakies 4000 tys z kwitkiem.Nie ma niestety na to leku,duzo pic,jesc duzo bialka i obserwowac co sie dzieje.Wiecej zrobic nie mozesz.Oj tam Oj tam ,bedzie dobrze
pisanka89
Omg. Oby była delikatna tylko. Kazał encorton odstawić. Dzisiaj koleżanka mi powiedziała że chodzę jak w ciąży okrakiem ( a mnie tak po prostu brzuch wysadzilo i boli)no to moze ci sie rozkrecac,u mnie to nie bylo nigdy przeszkoda do transferu,w innych klinikach czasami przekladaja bo ciaza napedza hiperke i trwa jeszcze dluzej.Jesli mialas 15 kom i wszystkie dojrzale ,to jakies 4000 tys z kwitkiem.Nie ma niestety na to leku,duzo pic,jesc duzo bialka i obserwowac co sie dzieje.Wiecej zrobic nie mozesz.Oj tam Oj tam ,bedzie dobrze
MartiniM
Oby to bylo rozciagania , a od wczoraj jakos intensywniej czuje takie zaklucie w kroczu (sorki za szczegoly), ale musze komus sie wygadac, glupio mi zadzwonic do kolezanki i pow ze mnie kluje w kroczu z Wami mi latwiej. Wiesz ja jakis wielkich objawow tez nie mam te sennosci mi sie juz troche zmniejszaja jakby ,albo zalezy od dnia, wymiotowac jeszcze nie wymiotowalam , ale wieczorne mdlosci czesto bardzo.Olusja gratki :-) :-) :-) duzy juz Twoj Baczek :-) :-) :-) i z tego co widze tez starszy niz data z miesiaczki.
reklama
annemarie
Omg. Oby była delikatna tylko. Kazał encorton odstawić. Dzisiaj koleżanka mi powiedziała że chodzę jak w ciąży okrakiem ( a mnie tak po prostu brzuch wysadzilo i boli)
ja sie czulam jak slon w ciazy
Podziel się: