reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Magnezin biore caly czas 3x 1 :)
Heheh bo pisanka pisala ze naciskajac brzuch jakby gazy byly ;) wiec niech idzie na swieze powietrze i sie wygazuje :D A tak powaznie zawsze po narkozie czlowiek zagazowany jest, niech sobie ulzy heh

reklama
Magnezin biore caly czas 3x 1 :)
Heheh bo pisanka pisala ze naciskajac brzuch jakby gazy byly ;) wiec niech idzie na swieze powietrze i sie wygazuje :D A tak powaznie zawsze po narkozie czlowiek zagazowany jest, niech sobie ulzy heh
Powiem Ci ze tęsknię za tym by się wygazowac :) a w pon miałam.takie bóle że z łóżka sama wstać nie moglam bo napinal się brzuch. Dam radę :) oby jakoś to załagodził dał leki i będę śmigać z bąbelkami :) transfer przy dużej hiperce nie jest wskazany chyba.Jak nie sraczka to urok

Olusja gratki :-) :-) :-) duzy juz Twoj Baczek :-) :-) :-) i z tego co widze tez starszy niz data z miesiaczki.

Martini mnie tez czasami pobolewa brzuszek, ale chyba dlatego ze sie rozciagamy?

Dziewczyny ja sie dostalam na ten staz i odczuwam taki irracjonaly lek, ze tyle szczescia na raz, ze zaraz cos jebutnie. Boje sie o mojego Kropka, chociaz bylam w pt na wizycie, widzialam, ze rosnie, slyszalam serduszko...
Chyba takie obawy mam tez dlatego, ze nie mam zadnych objawow ciazy. Czuje sie swietnie! Pierwsza ciaze przespalam, chodzilam zamulona, czasami zwymiotowalam, a teraz nic, zero!!! I dlatego tez jestem zestresowana. Wiem, ze nie mozna co chwila robic usg...
:'(

no to moze ci sie rozkrecac,u mnie to nie bylo nigdy przeszkoda do transferu,w innych klinikach czasami przekladaja bo ciaza napedza hiperke i trwa jeszcze dluzej.Jesli mialas 15 kom i wszystkie dojrzale ,to jakies 4000 tys z kwitkiem.Nie ma niestety na to leku,duzo pic,jesc duzo bialka i obserwowac co sie dzieje.Wiecej zrobic nie mozesz.Oj tam Oj tam ,bedzie dobrze:):):):)

no to moze ci sie rozkrecac,u mnie to nie bylo nigdy przeszkoda do transferu,w innych klinikach czasami przekladaja bo ciaza napedza hiperke i trwa jeszcze dluzej.Jesli mialas 15 kom i wszystkie dojrzale ,to jakies 4000 tys z kwitkiem.Nie ma niestety na to leku,duzo pic,jesc duzo bialka i obserwowac co sie dzieje.Wiecej zrobic nie mozesz.Oj tam Oj tam ,bedzie dobrze:):):):)
Omg. Oby była delikatna tylko. Kazał encorton odstawić. Dzisiaj koleżanka mi powiedziała że chodzę jak w ciąży okrakiem ( a mnie tak po prostu brzuch wysadzilo i boli)

Olusja gratki :-) :-) :-) duzy juz Twoj Baczek :-) :-) :-) i z tego co widze tez starszy niz data z miesiaczki.

Martini mnie tez czasami pobolewa brzuszek, ale chyba dlatego ze sie rozciagamy?

Dziewczyny ja sie dostalam na ten staz i odczuwam taki irracjonaly lek, ze tyle szczescia na raz, ze zaraz cos jebutnie. Boje sie o mojego Kropka, chociaz bylam w pt na wizycie, widzialam, ze rosnie, slyszalam serduszko...
Chyba takie obawy mam tez dlatego, ze nie mam zadnych objawow ciazy. Czuje sie swietnie! Pierwsza ciaze przespalam, chodzilam zamulona, czasami zwymiotowalam, a teraz nic, zero!!! I dlatego tez jestem zestresowana. Wiem, ze nie mozna co chwila robic usg...
:'(
Oby to bylo rozciagania , a od wczoraj jakos intensywniej czuje takie zaklucie w kroczu (sorki za szczegoly), ale musze komus sie wygadac, glupio mi zadzwonic do kolezanki i pow ze mnie kluje w kroczu :D z Wami mi latwiej. Wiesz ja jakis wielkich objawow tez nie mam te sennosci mi sie juz troche zmniejszaja jakby ,albo zalezy od dnia, wymiotowac jeszcze nie wymiotowalam , ale wieczorne mdlosci czesto bardzo.

reklama
Do góry