reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja sie troche zamartwiam przez dobre pol dnia brzuch jakis taki dziwny pobolewa mnie troszke i czuje jakby w srodku bylo wszystko spiete, myslicie ze skurcze macicy mogly to wywolac? Zamartwiam sie , ale plamienia zadnego nie ma....

reklama
Ja sie troche zamartwiam przez dobre pol dnia brzuch jakis taki dziwny pobolewa mnie troszke i czuje jakby w srodku bylo wszystko spiete, myslicie ze skurcze macicy mogly to wywolac? Zamartwiam sie , ale plamienia zadnego nie ma....

Mnie w ciąży brzuch często bolal. I przytulaliśmy się z mężem i nic nie bylo. Mama szczesliwa to i dzidzia szczesliwa.

Babeczki, ja w sumie Wam zazdroszczę tych zastrzyków. Mój lekarz uważa, że in vitro powinno być jak najbardziej naturalne i mam tylko lutinus 3 razy dziennie. Zostało mi jeszcze trochę lutki z poprzednich podejść, myślicie, że mogłabym sobie dodać na własną rękę czy raczej nie kombinować?

Pisanka - brawo!!! Ale bomba! Dopiero doczytałam. 6 na 6 :)
bomba bomba :) ale boję się o moje wzdęcia :( czytałam że to może być objaw hiperki po punkcji. Jutro transfer a ja do lekarza się nie mogę dodzwonić a klinika już zamknięta. Już trzeci dzień mam spuchnięty brzuch i obolały. CZytałam że po luteinie i duphasonie może byc wzdęty, ale czy na pewno i czy tak długo? I boli mnie przy uciskaniu okolica pępka. Tak jakby te gazy czy cos zebrało się przy pępku. Oby to nie hiperka :(

Iga - dziekuje ja zauwazylam to po tym dlatego od razu jedno z drugim skojarzylam , teraz jak sobie leze czy chodze po mieszkaniu to masuje brzuchol :)
Pisanka nie martw sie po punkcji ten brzuch jest obrzmialy i ja tez mialam dluzszy czas - staraj sie wygazowac :D zawsze lepiej...

Iga - dziekuje ja zauwazylam to po tym dlatego od razu jedno z drugim skojarzylam , teraz jak sobie leze czy chodze po mieszkaniu to masuje brzuchol :)
Pisanka nie martw sie po punkcji ten brzuch jest obrzmialy i ja tez mialam dluzszy czas - staraj sie wygazowac :D zawsze lepiej...
Dzwoniłam mówił że hiperka zapewne. Mam leżeć tylko...szkoda że dopiero wiem to teraz jak dzisiaj z 5 km zrobiłam ;p powiedział że jutro obejrzy i transfer raczej będzie. Nie da się otworzyć zaworu żeby się wygazowalo :( to Raczej nie to mnie uwiera :(

Ostatnia edycja:

Po pierwsze jesli nie ma krwawienia to nie musisz sobie odmawiać przyjemności a po drugie jak cie pobolewa to weź magnez i no spe. Ja przez 3/4 ciąży to bralam.
A po trzecie jak przeczytałam twój wpis o wygazowaniu to padłam na plecki jak zuczek wymachując rękami i nogami a M stwierdził ze mi chyba cos gorzej;):):)

reklama
Do góry