reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki, ide na ten staz jednak :-) :-) :-) powiedzialam o ciazy, nie widzi nikt przeciwskazan, nawet mi pogratulowano ;-) do pracy mam 3 minuty spacerem :-)
No i licze na to ze jak urodze i posiedze na macierzynskim 6 mcy to wroce spowrotem. Praca biurowa, spokojna, ja sie czuje swietnie, opiekunke do dziecka mam :-)

U mnie świeże transfery robią w trzeciej dobie, w poprzedniej klinice gdzie sie leczyłam bylo tak samo. Wychodzą z założenia, ze wszędzie dobrze ale u mamy najlepiej :)
Będę miała dodatkowo nacinanie otoczki bodajże czy jak to się tam nazywa. Było to z pakietem imsi. Zdaje sobie sprawę że to ułatwienie jak tylko się da co nie zawsze jest dobre ale chciałam spróbować wszystkiego.

Będę miała dodatkowo nacinanie otoczki bodajże czy jak to się tam nazywa. Było to z pakietem imsi. Zdaje sobie sprawę że to ułatwienie jak tylko się da co nie zawsze jest dobre ale chciałam spróbować wszystkiego.
Tez mialam nacinanie przy drugim podejściu :)

Agatek super, wszystko się pięknie układa:)

A wogole ile trwa transfer?
Sam transfer około kilku minut :) lekarz wkłada wziernik, pielęgniarka robi usg przez powłoki brzuszne, doktor krzyczy ze gotowe, zza okienka podają słomkę z zarodkiem, na monitorze widzisz swojego świecącego kropka, sprawdzaja jeszcze dla pewności słomkę czy na pewno jest pusta a zarodek został w tobie i juz :)

reklama
Do góry