reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sam transfer około kilku minut :) lekarz wkłada wziernik, pielęgniarka robi usg przez powłoki brzuszne, doktor krzyczy ze gotowe, zza okienka podają słomkę z zarodkiem, na monitorze widzisz swojego świecącego kropka, sprawdzaja jeszcze dla pewności słomkę czy na pewno jest pusta a zarodek został w tobie i juz :)
A czy to boli? Czuć coś?

reklama
Dziewczynki, ide na ten staz jednak :-) :-) :-) powiedzialam o ciazy, nie widzi nikt przeciwskazan, nawet mi pogratulowano ;-) do pracy mam 3 minuty spacerem :-)
No i licze na to ze jak urodze i posiedze na macierzynskim 6 mcy to wroce spowrotem. Praca biurowa, spokojna, ja sie czuje swietnie, opiekunke do dziecka mam :-)

Gratulacje!!!! Super wiadomość!!!!

U mnie świeże transfery robią w trzeciej dobie, w poprzedniej klinice gdzie sie leczyłam bylo tak samo. Wychodzą z założenia, ze wszędzie dobrze ale u mamy najlepiej :)

U mnie dokładnie tak samo, potem do 5 czekają do mrożenia pozostałe tylko.

Dziewczyny, super wieści dzisiaj !!! Gratuluję :*
Pisanka, transfer nie boli, tylko masz pełny pęcherz, o ile mi się nie popierdzielilo coś... Ja nie mogę wstrzymywac, więc było ciężko :D

West jak prg?
Pisanka świetny wynik! Gratuluje.
Niestety w mojej przychodni mnie nie przyjma tak o. Moja lekarka przyjmuje tylko rano do innych lekarzy nie ma numerkow moge zadzwonic rano od otwarcia a najlepiej podejsc i czekac może mnie przyjma bo tylko danego dnia jest rejestracja.:crazy: W d**** ich mam, sama sie pozbieram.

Pisanka ja nic a nic nie czułam.
Z tą 5 doba. Ja w 3 dobie miałam 6 zarodków rozwijających się. W 5 zostały tylko 4. Jakby podali mi w 3 to miałabym jeszcze 4 blastki teraz. A tak to O.

Falka z uchem bym nie walczyła sama.
A gdzieś prywatnie chociaż? Szkoda żebyś się męczyła i szkoda transferu.

Wyników nie ma. I najprawdopodobniej dziś juz nie będzie. :/
A do tego nie mam do kogo iść na usg. :/

reklama
Dziewczyny! Dziś kolejna dawka dobrych wiesci 

KWIECIEŃ

6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: Truskawka89 - podgląd w czasie stymulacji
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
6: kasia_basia - transfer
6: westaice - wynik progesteronu