reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Sam transfer około kilku minut :) lekarz wkłada wziernik, pielęgniarka robi usg przez powłoki brzuszne, doktor krzyczy ze gotowe, zza okienka podają słomkę z zarodkiem, na monitorze widzisz swojego świecącego kropka, sprawdzaja jeszcze dla pewności słomkę czy na pewno jest pusta a zarodek został w tobie i juz :)
A czy to boli? Czuć coś?

reklama
Dziewczynki, ide na ten staz jednak :-) :-) :-) powiedzialam o ciazy, nie widzi nikt przeciwskazan, nawet mi pogratulowano ;-) do pracy mam 3 minuty spacerem :-)
No i licze na to ze jak urodze i posiedze na macierzynskim 6 mcy to wroce spowrotem. Praca biurowa, spokojna, ja sie czuje swietnie, opiekunke do dziecka mam :-)

Gratulacje!!!! Super wiadomość!!!!

U mnie świeże transfery robią w trzeciej dobie, w poprzedniej klinice gdzie sie leczyłam bylo tak samo. Wychodzą z założenia, ze wszędzie dobrze ale u mamy najlepiej :)

U mnie dokładnie tak samo, potem do 5 czekają do mrożenia pozostałe tylko.

Dziewczyny, super wieści dzisiaj !!! Gratuluję :*
Pisanka, transfer nie boli, tylko masz pełny pęcherz, o ile mi się nie popierdzielilo coś... Ja nie mogę wstrzymywac, więc było ciężko :D

West jak prg?
Pisanka świetny wynik! Gratuluje.
Niestety w mojej przychodni mnie nie przyjma tak o. Moja lekarka przyjmuje tylko rano do innych lekarzy nie ma numerkow moge zadzwonic rano od otwarcia a najlepiej podejsc i czekac może mnie przyjma bo tylko danego dnia jest rejestracja.:crazy: W d**** ich mam, sama sie pozbieram.

Pisanka ja nic a nic nie czułam.
Z tą 5 doba. Ja w 3 dobie miałam 6 zarodków rozwijających się. W 5 zostały tylko 4. Jakby podali mi w 3 to miałabym jeszcze 4 blastki teraz. A tak to O.

Falka z uchem bym nie walczyła sama.
A gdzieś prywatnie chociaż? Szkoda żebyś się męczyła i szkoda transferu.

Wyników nie ma. I najprawdopodobniej dziś juz nie będzie. :/
A do tego nie mam do kogo iść na usg. :/

reklama
Dziewczyny! Dziś kolejna dawka dobrych wiesci 

KWIECIEŃ

6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: Truskawka89 - podgląd w czasie stymulacji
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
6: kasia_basia - transfer
6: westaice - wynik progesteronu