pisanka89
Fanka BB :)
Chcę dwie lekarz na pierwszej wizycie też o dwóch sztukach wspominał więc myślę że dwieIle sztuk bierzesz do domu. ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcę dwie lekarz na pierwszej wizycie też o dwóch sztukach wspominał więc myślę że dwieIle sztuk bierzesz do domu. ?
Tak, chcę mieć po kogo wracaćMyślałam że 2 . Czyli jeden został na kolejną ciążę. ?
Dziękuję sama nie wierzęPisanka - rewelacja normalnie szok jaka macie skuteczność gratulacje, super wynik, bedą twardziele musi sie udać.
Ja juz po. Awidnosć wysoka wiec będę mogła mieć transfer normalnie a jajeczek zgodnie z przewidywaniami jest 7, 11mm w 8ds. Zawsze mam siedem, to moja trzecia stymulacja i zawsze miałam siedem. Teraz zmieniliśmy leki i niby miało byc więcej ale widać ze nie chce myć więcej. Ale nie narzekam, jestem szczęśliwa, wracając do domu kupiłam ananasa
A odnośnie życia po transferze to moje zdanie jest takie zeby zyc normalnie albo tak zeby czuć sie komfortowo. Ja jestem nerwus wiec wole pracowac, robic wszystko byle nie myślec bo stres napewno nie pomaga. Ja po transferze który dziś ma prawie dwa latka byłam na imprezie z tańcami do rana, biegałam, oczywiście tak z umiarkowanym zmęczeniem i normalnie chodziłam do pracy. Nie ma wiec reguły, jak ktoś czyje potrzebę leżenia niech leży, jak ktoś woli byc aktywny, to uważam ze w niczym to nie przeszkadza.
Czekam na wieści od pozostałych
8 dzień stymulacji dziś. ? Dobrze zrozumiałam. ?Pisanka - rewelacja normalnie szok jaka macie skuteczność gratulacje, super wynik, bedą twardziele musi sie udać.
Ja juz po. Awidnosć wysoka wiec będę mogła mieć transfer normalnie a jajeczek zgodnie z przewidywaniami jest 7, 11mm w 8ds. Zawsze mam siedem, to moja trzecia stymulacja i zawsze miałam siedem. Teraz zmieniliśmy leki i niby miało byc więcej ale widać ze nie chce myć więcej. Ale nie narzekam, jestem szczęśliwa, wracając do domu kupiłam ananasa
A odnośnie życia po transferze to moje zdanie jest takie zeby zyc normalnie albo tak zeby czuć sie komfortowo. Ja jestem nerwus wiec wole pracowac, robic wszystko byle nie myślec bo stres napewno nie pomaga. Ja po transferze który dziś ma prawie dwa latka byłam na imprezie z tańcami do rana, biegałam, oczywiście tak z umiarkowanym zmęczeniem i normalnie chodziłam do pracy. Nie ma wiec reguły, jak ktoś czyje potrzebę leżenia niech leży, jak ktoś woli byc aktywny, to uważam ze w niczym to nie przeszkadza.
Czekam na wieści od pozostałych
Pisanka a ile miałaś wszystkich jajek. ?Dziękuję sama nie wierzę
Wszystkich mialam 15 ale 9 oddałam. zostało 6 i 6 się zaplodniloPisanka a ile miałaś wszystkich jajek. ?
Pufff co by było jakby zaplodnili 15 ...... liczna rodzinaWszystkich mialam 15 ale 9 oddałam. zostało 6 i 6 się zaplodnilo
Pewnie wybrali super dobre
Zaraz będziesz wzdeta 9 miesięcyA i dziewczyny ciągle mam te wzdęcia. Brzuch mam zwykle płaski a od dnia punkcji jak 3 mc normalnie. Wzdęty i obolały. Myślałam że przejdzie ale niestety