reklama
ewelin86
Fanka BB :)
No to Westi na spacerek proponuje wyjść, przewietrzyć się :*Ja tak samo. W locie tylko paniom dzień dobry krzyczałam
Ech jak sobie wspomnę dzień transferu to jakoś tak dziwnie się robi.
Czekam, czekam. Z kciukami! Już tyle czasu przeżywam, że się wczulam jak w swój transferNo to na moje troszkę musisz poczekać Ja pewnie po 14 się odezwę
D
Deleted member 134305
Gość
Witajcie dziewczyny, czy u Was tez taka wiosna (a raczej lato)? Aż chce się życ i człowiek nie łapie takiej deprechy
Mam do Was pytanie czy w trakcie stymulacji hormonami to normalne, ze ma sie strasznie obrzmiały brzuch? Mój wygląda już jak banka i po zastrzyku mnie pobolewa, dobrze, ze jutro mam lekarza to sie dowiem czy tam wszystko jest ok
Mam do Was pytanie czy w trakcie stymulacji hormonami to normalne, ze ma sie strasznie obrzmiały brzuch? Mój wygląda już jak banka i po zastrzyku mnie pobolewa, dobrze, ze jutro mam lekarza to sie dowiem czy tam wszystko jest ok
Truskawka u mnie lato
Co do brzucha, to może trochę. Bardziej odczulam to po odstawieniu wszystkich leków.
Dziewczyny pierwszą @ po nieudanym transferze tez mialyscie taka bolesną?
Ja nie miewam praktycznie żadnych boli przy @ a dzisiaj w 2 dc mam wrażenie, że urodze zaraz macice razem z jajnikami i wszystkimi innymi narzadami. Plus biodra, kręgosłup i uda to sobie powyrywam. :/
Co do brzucha, to może trochę. Bardziej odczulam to po odstawieniu wszystkich leków.
Ja nie miewam praktycznie żadnych boli przy @ a dzisiaj w 2 dc mam wrażenie, że urodze zaraz macice razem z jajnikami i wszystkimi innymi narzadami. Plus biodra, kręgosłup i uda to sobie powyrywam. :/
reklama
Truskawka u mnie lato
też miałam tak bardzo bolesny pierwszy okres.....
Podziel się: