reklama
W słowniku są domowe sposoby. Ja się leczyłam syropem z cebuli. I Wit c.Trzymam kciuki za dziewczyny oby się udało! powiedzcie mi proszę co mogę wziąć na przeziębienie.... w czwartek mam transfer a lekko gardło mnie pobolewa
Iga :* chyba ok. Mąż mnie dzisiaj denerwuje. Ja mam @ a on zmiany nastrojów za mnie przejął
ewelin86
Fanka BB :)
Hehe w końcu M też musi mieć swoje humorki Chyba, że w tym antybiotyku co brał coś byłoW słowniku są domowe sposoby. Ja się leczyłam syropem z cebuli. I Wit c.
Iga :* chyba ok. Mąż mnie dzisiaj denerwuje. Ja mam @ a on zmiany nastrojów za mnie przejął
iga2421
Fanka BB :)
To u mnie też przed @ bez noża nie podchodź A jak przyjdzie @ to M ma spokój przez 2 dni
Jak M wróci z pracy to mu to powiem bo on chyba uważa że jemu się taka cholera trafila. A jak tylko mam nerwy to od razu mówi ze chyba @ się zbliża. Ale to przed. @ w porównaniu z tym co się zde mną działo w pierwszym trymestrze ciąży to Pikus.
Haha tak Ew. Przez ten antybiotyk to mu nic nie smakuje. Juz nie wiem co mam mu jeść dawać.
Iga nie ma czego podziwiać. Podnosze się tak jak każda z Was. I tak wydaje mi się, że bardzo źle to zniosłam. :*
A teraz od wczoraj @ boli brzuch, ale pierwszy raz chyba się z tego cieszę, że on jest
Iga nie ma czego podziwiać. Podnosze się tak jak każda z Was. I tak wydaje mi się, że bardzo źle to zniosłam. :*
A teraz od wczoraj @ boli brzuch, ale pierwszy raz chyba się z tego cieszę, że on jest
reklama
Podziel się: