iga2421
Fanka BB :)
eeee załamka mały ma skaze, wygląda okropnie i wszystko go swędzi. Nie rozszerzamy mu diety, bo booimy się mu cokolwiek podac. Przyszło tak nagle, wszystko było ok, a tu z malej plamki cały polik czerwony. Nic nie jem, marzy mi się kajzerka z nutella już tydzień wytrzymałam na pieczywie pelnoziarnisym, wazywach i indynku:-( a mu się nie poprawia:-( do tego madra matka poszła z berbeciem na basen i jest jeszcze gorzej :-( już ma to na brzuszku, a ja nie wiem jak mu pomóc..
W aptece bez recepty jest dexeryl do zmian skornych może by pomógł a jak nie to idź do lekarza niech wypisze maść robiona to na pewno pomoże.
Ja z moim małym miałam wysypki ze 3 miesiące i ile najezdzilam się po lekarzach i dieta i maści i zyrtec i fenistl itp bral i co mu przeszlo chwile to od nowa za dwa dni wychodzilo a z w końcu jak mi zachorował i byliśmy u laryngologa to kazala mu inhalacje robic i pytam czy z rumianku a ona ze nie bo rumianek uczula i mogą byc wysypki. A ja dziecko przepajalam rumiankiem! Odstawilam i od ponad miesiąca ani kropeczki na skórze nie ma a tak to cale plecy i brzuch i jeszcze po trochu na rękach i nogach miał.
Ostatnia edycja: