Ta ta. Zaraz się okaże, że będzie 2:0 a nawet 3:0 dla Ciebie !Haaa w końcu raz wygrałam
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Oj nie była bym taka pewnaTa ta. Zaraz się okaże, że będzie 2:0 a nawet 3:0 dla Ciebie !
Spokojnie. Się okaże. A Ty Struś taki, że niespodzianki lubisz robić.Oj nie była bym taka pewna
O losie a jak suprise będzie i 4:0 ,
ewelin86
O tak, po sobocie to już chyba wszystko może mnie zaskoczyćSpokojnie. Się okaże. A Ty Struś taki, że niespodzianki lubisz robić.
O losie a jak suprise będzie i 4:0 ,
No, no. Jak Ci trokaczki wykrakalam to będzie.O tak, po sobocie to już chyba wszystko może mnie zaskoczyć
Ewelin - ale straszysz widać ze juz niezle zakręcona jestes dobrze ze sie wszystko wyjaśniło.
Kate - spróbuj odstawić warzywa i pieczywo zmień na białe, niestety takie uroki karmienia. Moze kąpiel w krochmalu spróbować, powinna złagodzić.
Weistaice - ja sie kłuje i czekam do środy, mam podglądanie pierwsze i dowiem sie co z tą moją cytomegalią. Stres jest, boje sie ze słabo odpowiem na stymulację, no i ze wyjdzie ze mam świeżego wirusa i z transferu nici. Wolałabym o tym wszystkim nie myślec ale sie nie da chyba.
U mnie świeże podają zawsze w trzeciej dobie, do mrożenia czekają do piątej. Zasada taka ze świeżakowi bedzie lepiej u mamy a do mrożenia niech idą najwięksi twardziele.
Kate - spróbuj odstawić warzywa i pieczywo zmień na białe, niestety takie uroki karmienia. Moze kąpiel w krochmalu spróbować, powinna złagodzić.
Weistaice - ja sie kłuje i czekam do środy, mam podglądanie pierwsze i dowiem sie co z tą moją cytomegalią. Stres jest, boje sie ze słabo odpowiem na stymulację, no i ze wyjdzie ze mam świeżego wirusa i z transferu nici. Wolałabym o tym wszystkim nie myślec ale sie nie da chyba.
U mnie świeże podają zawsze w trzeciej dobie, do mrożenia czekają do piątej. Zasada taka ze świeżakowi bedzie lepiej u mamy a do mrożenia niech idą najwięksi twardziele.
Falka302
Ja mam amh 12, wiec latwo sie stymuluje i latwo przestymulowac...Skąd Wy taki estradiol bierzecie? Ja ledwo 2000 przekroczyłam.
Ja mam 1,7 i w zasadzie Przemciu dużego problemu nie miałJa mam amh 12, wiec latwo sie stymuluje i latwo przestymulowac...
Megi trzymam kciuki za środę ;*
reklama
Podziel się: