reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Boże ale ze mnie wariat , przeczytałam umowę z lipca, czyli poprzedniego crio. Tak to jest jak rok po wszystkim dostaje sie zbiorczo cztery umowy do wypisania, człowiek moze sie pogubić, ale ulga :):):):
Na tej nowej mam 1x blastocysta wczesna AB i 1x blastocysta pełna AB, w takim razie ta druga chyba lepsza, jak Db rozumiem?

reklama
Boże ale ze mnie wariat , przeczytałam umowę z lipca, czyli poprzedniego crio. Tak to jest jak rok po wszystkim dostaje sie zbiorczo cztery umowy do wypisania, człowiek moze sie pogubić, ale ulga :):):):
Na tej nowej mam 1x blastocysta wczesna AB i 1x blastocysta pełna AB, w takim razie ta druga chyba lepsza, jak Db rozumiem?
Ale mnie stresujesz :angry:
Pomalutku nie nerwowo czytaj te umowy .
Podadza 2 dziewczynka i chłopczyk :tak::yes:

Kate a jak tam twoje Male i wprowadzanie zupek:-)?
eeee załamka mały ma skaze, wygląda okropnie i wszystko go swędzi. Nie rozszerzamy mu diety, bo booimy się mu cokolwiek podac. Przyszło tak nagle, wszystko było ok, a tu z malej plamki cały polik czerwony. Nic nie jem, marzy mi się kajzerka z nutella już tydzień wytrzymałam na pieczywie pelnoziarnisym, wazywach i indynku:-( a mu się nie poprawia:-( do tego madra matka poszła z berbeciem na basen i jest jeszcze gorzej :-( już ma to na brzuszku, a ja nie wiem jak mu pomóc..

reklama
eeee załamka mały ma skaze, wygląda okropnie i wszystko go swędzi. Nie rozszerzamy mu diety, bo booimy się mu cokolwiek podac. Przyszło tak nagle, wszystko było ok, a tu z malej plamki cały polik czerwony. Nic nie jem, marzy mi się kajzerka z nutella już tydzień wytrzymałam na pieczywie pelnoziarnisym, wazywach i indynku:-( a mu się nie poprawia:-( do tego madra matka poszła z berbeciem na basen i jest jeszcze gorzej :-( już ma to na brzuszku, a ja nie wiem jak mu pomóc..
Uważaj na warzywa. Lubią wywoływać takie akcje.

Do góry